Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samantha098

On chce tylko na to patrzeć...

Polecane posty

Gość jamjest
zgadza się, sperma w 90% jest gorsza w smaku od sików, no ale rozumiem że dla większości to sperma służy do łykania. Jeśli tak lubisz to w czym problem?

Gość Samantha098
Te które uważają ze sperma jest gorsza od sików to one mają nie równo pod sufitem chyba że z jakimiś ogierami to robicie co tylko nażreć się, napalić i opić alkoholem to się nie dziwie. Mocz śmierdzi z daleka jak wogóle można to porównywać a sperma praktycznie nie ma smaku a przy zdrowym odżywianiu i owocach jest słodka a jej smak może tak samo podniecać jak faceta zapach i smak naszej muszelki. Teraz to wy przegiełyście w drugą strone. Jestem kobietą ale takich wariatek bronić napewno nie będę, które rzeczywiście widzą tylko siebie!! Beznadzieja. Już sobie wyobrażam teraz ten wasz atak na mnie księżniczki co to najlepiej może byście wogóle sex uprawiały w folie zawinięte żeby się niczego nie dotknąć nie posmakować.

Gość perliczek
ja z ma jestesmy jednego zdania ja uwielbiam cipcie taka nie zaraz po kapieki a ma dama tez preferuje kutaska co najmiej po kilku godzinach po myciu wtedy cosik takiego jest w tych zapachach ze jest cudownie

Gość gość
Wolę być księżniczką niż spermopijką 😴Żadne ssaki nie spijają własnych wydzielin, tylko człowiek może wymyśleć coś tak popierrdolonego.

Gość gość
Żadne oprocz człowieka ofkorz 😴PS: Smaczego 🖐️. Skoro Ci tak to odpowiada, to po grzyba zakładasz topik, w którym pytasz czy to normalne?

Gość 24ania
sperma jest obrzydliwie gorzka, a siki ile razy próbowałam były delikatnie słone lub jeśli partner pił słodkie napoje do to były słodziutkie jak miód. Ze spermą takiego smaku nigdy nie udało się osiągnąć :/

ja bardzo lubie gdy mi ssie penisa do samego konca potem siada na nych ustach i ujezdza jak byczka a wytrysk ma nie mniejszy niz ja zalewa mi cala twarz ja to wszystko zlizuje do ostatniej kropelki nam sie to podoba

wyluzuj Samantha moj byly tez lubil spuszczac mi sie do buzi i obserwowac co robie ze sperma:) kazdego kreci cos innego jego podnieca kurat to i jest ok, gorzej by bylo gdyby chcial zrobic Ci kupe na klatke;) a tak powaznie nie masz sie czym martwic:) ja lubilam te nasze zabawy:)

24ania moj chlopak ma sperme ktora praktycznie nie ma smaku jest czasem jest lekko slonawa... Twoj byc moze duzo pali lub czesto pije alkohol albo tez ma niezdrowa diete... a swoja droga czemu Ty probowalas jego siki???;/

Gość 24ania
palić nie pali, pije baaardzo okzajonalnie - tylko ta niezdrowa dieta to fakt. A co do sików, to z ciekawości, pozatym i mnie i jego kręci piss więc jakoś tak wyszło, np zdarzyło mi sie oblizać mu po sikaniu

zawsze zastanawialo mnie co ludzi w tym kreci:) ja zupelnie nie potepiam oczywiscie wszystko dla ludzi, mnie kiedys potepiano gdy otwarcie powiedzialam ze wole seks analny od pochwowego;/

Gość 24ania
na żywo nigdy bym sie nikomu do tego nie przyznała :) ale tu mnie nikt nie zna...

sirkowa moze mi podpowiesz jak twoj anal przyja peniska bo z moja kobieta jak na razie jestesmy na etapie paluszka kutasek nawet gdy go mocno naoliwimy nie chce wejsc sprawia troche bulu jej dupci jak to przejsc

24ania choc sama osobiscie uwazam ze nikt nie powinien sie wstydzic tego co robi w lozku ,o iole nikogo nie krzywdzi, to powiem Ci ze nie dziwie Ci sie. w Polsce wciaz mamy jakis dziwny ciemnogrod jesli chodzi o sprawy seksu... a przeciez jesli oboje to lubi cie obojgu sprawia wam to przyjemnosc to co innym do tego nie?? ale niestety tak nie ma... niby nie ma obowiazku rozmawiania z innymi o swoim zyciu seksualnym ale czasem sa takie sytuacje gdy rozmowa sama sie nawija i pytaja \"a Ty co lubisz?\" i wiekszosc dla swietego spokoju odpowie i to z duzym wstydem, ze \"lubi od tylu\" ;/ mnie tam osobiscie nie obchodzilo co pomysla inni bo liczy sie tylko zdanie mojego chlopaka wiec powiedzialam wprost ze lubie anal:)

leniwy powiem Ci z wlasnego doswiadczenia ze u mnie tez poczatki byly rozne;/ ale problem stanowilam tak naprawde ja poniewaz bylam spieta... balam sie ze go wybrudze albo ze bedzie bolalo... ale gdy w koncu olalam wszystkie obawy... ech az mam ochote na seks;p duzo zalezy tez od tego czym naoliwiasz bo u mnie np nie przeszly oliwki ani lubrykaty durexu bo byly za rzadkie i po chwili zaczynalo piec lepiej wybrac cos gestszego jak wazelina i wybrac odpowiednia pozycje najlepiej nie od tylu od razu bo tak bardziej boli i kobieta nie moze w pelni rozluznic miesni

czyli na poczatek klasyka z wazelinka no to zobaczymy wiesz niadawno postaralilismy sie o sztucznego i wiesz co zamiast ja jej go wlozyc to ona mi go wepchala calego w ma dupcie i musze tobie powiedziec ze mi sie to pododalo a i jej tez bo tak sie podniecila ze zaraz mnie dosiadla swa cipcia i nie wyjmujac penisa z mej dupci jechala na calego spodobalo mi sie to na pewno bedzie ripley

widzisz leniwy warto odkrywac nowe horyzonty :) moj chlopak za nic sie na cos takiego nie zgodzi nie ma mowy o wkladaniu czegokolwiek w jego odbyt :) ja nadrabiam za nas dwoje;) na poczatku wazelinka i ja osobiscie polecam taka pozycje: niech ona polozy sie na brzegu lozka ty ukleknij przed jej rozlozonymi nogami, ona musi zupelnie rozluznic miesnie ale tak calkowicie wszytskie miesnie i wtedy powolutku w nia wchodz. najwazniejsze sa pierwsze centymetry, 1 moze 2 cm gdy przejdziesz przez ta bariere dalej jest juz tylko przyjemniosc:) ale podstawa sa jej rozluznione miesnie i dobry poslizg :)

fajnie ze sie zgadalismy jak tylko dopniemy celu to sie odezwe swoja droga nawet sie troche podniecilem ta konwersacja a ma zona jest daleko odemnie trzy tygodnie drogi musze jakos wytrzymac w poscie dzieki za rady moze jeszcze kiedys porozmawiamy co ty na to racja jest taka jak sie czlowiek nie widzi to nie ma oporow

leniwy ja ogolnie nie mam oporow :) bardzo chetnie porozmawiam :)

to moze dzis w nocy jezeli nie masz nic przeciw to super ale nie obiecuje bo z mym dostepem do internetu jest roznie fajna jestes to co zmykamy spac

Tak sobie czytam i czytam... Samantha, nie przejmuj się :) Te, które Cię potępiały to w życiu nie miały partnera. Takiego prawdziwego, którego kochały. Bo to, że się rżnęły w krzakach raczej nie ulega wątpliwości. A odpowiadając na Twoje pytanie - jest tak, jak mówi Twój facet - w takiej sytuacji właśnie to czujemy - że kobieta do nas należy. Że nas w pełni akceptuje. Mnie osobiście oprócz podniecenia trochę to wzrusza... że moja partnerka tak mi ufa i że jest mi tak oddana. Współczuję facetom Twoich oponentek.

Gość a co to znaczy
A ja współczuje Tobie takich suczek... Wzruszać się podczas gdy ktoś dławi się spermą... Miodzio. Co cię jeszcze wzrusza? Kupa na klatę? Sik do cipki? Przecież kobieta jest taka oddana gdy pozwala na siebie nasrać. BTW, może ty pieprzyłeś się w krzakach. To pewnie rozczula twoje miękkie serduszko, ale innym tego nie przypisuj.

Gość Nie porównujcie...
Nie porównujcie spermy do kupy czy sików bo kupa i siki sa obżydliwe to odchody ludzkie natomiast sperma to nasienie każdy z nas jest z tego ulepiony w smaku jest całkiem ok pod warunkiem, że mężczyzna nie jest bo zakrapianej imprezie alkoholowej, a po drugie spermy sie nigdy nie wącha bo w smaku jest 100 razy lepsza niż w zapachu dlatego nie zlizuj spermy itp pozwól mu się spuścić odrazu do buzi i będzie oki!!

Gość 24ania
to oczywiste że mało kto lubi się bawić kupą czy czymś tam, ale sam smak możemy porównywać a siki są znacznie lepsze niż sperma, sperma jest obrzydliwie gorzka :/