Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość picassa

niższy facet

Polecane posty

Gość picassa

czy któraś z was jest z niższym, przeszkadza wam to ?

Gość Minia1
No ja byłam można powiedzieć z równym sobie. Może trochę się krępowałam jak byliśmy gdzieś na wystawnej imprezie i jak zakładałam szpilki.....bo było widać różnicę wzrostu.............ale tak na co dzień.....płaskie buty i jazda:)

Gość picassa
ja jestem z równym mi wzrostem, zawsze uważałam to za warunek (wyższy facet i koniec kropka) póki się nie zakochałam ;) nie robi to na mnie najmniejszego wrażenia, a wręcz czuję się idiotycznie gdy np ja idę niższą częścią jakiegoś terenu a on "góruje nade mną" porażka :D jedynie szpilek mi brakuje, mam opory by zakładać

Gość picassa
nie żartujcie , wszytkie spotykałyście się jedynie z wyższymi ???? normalnie jestem w szoku

Gość picassa
!!!!

Gość Minia1
teraz jestem z wyższym, gdzieś tak o 15cm i mi to bardzo pasuje:)

Gość gfgfgfg
jest mi rowny i jest dbrze...fakt moze czasem glupio, ale kwesita przyzwyczajenia, mysle ;>

Gość picassa
ja byłam z dużo wyższym a teraz się przyzwyczaiłam, ake najgłupsze jest to, że w naszym spoleczeństwie taka bzdurka zakrawa wrecz na temat tabu

Gość picassa
a wiecie co, nawet mi sie to podoba :D

Gość picassa
i absolutnie nie chodzi o poczucie dominacji, nie moje klimaty ;)

Gość gfgfgfg
to na swoj sposob slodkie jest ;)

Mój facet jest mi równy. Nie oszukujmy się-na początku mi to przeszkadzało, chodziło głównie o szpilki. Poza tym jestem 'sporą' dziewczynką i miałam wrażenie, że tylko przy wyższym moje krągłości będą wyglądały w miarę:P ale teraz nawet o tym nie myślę. Kwestia przyzwyczajenia

Gość picassa
na szczęście pesturę ma słuszną, jest dobrze zbudowany, ma szerokie ramiona i umięsnione uda, przy drobnym facecie czułabym się chyba nieswojo...

Gość picassa
jasne szejker, wyglad to jedynie dodatek do czlowieka, jedynie ciekawa jestem jak to wyglada u innych, czy dziewczyny lub mezczyzni maja z tym jakies problemy, jak to jest widziane itp

Gość Minia1
Ważne aby się tym nie przejmować i nie zwracać uwagi. Kochacie się - to wzrost ma tu guzik do gadania:)

Gość picassa
a jak z seksem, macie porownanie z wyzszym, plus czy minus...dla mnie z rownym mi zdecydowanie plus

No dokładnie:) moja przyjaciółka spotykała się kiedyś z gościem dużo niższym od siebie-ona ma jakieś 180 cm, on miał ok. 160. I też im to nie przeszkadzało:) ale fakt, nieraz słyszała na ulicy przytyki w stylu "jak oni ze sobą wyglądają" itd. Ludzie są czasem bezmyślni.

Gość picassa
tez znam taka pare, czesto ich razem widywalam, lecz nigdy trzymajacych sie za rece, ale calkiem prawdopodobne, ze nie z tego powodu :P

Gość Minia1
Bo to kraj zacofańców....nie mam słów jeżeli chodzi o Polaków i ich dążenie do doskonałości w każdym względzie.....coś co jest " inne" jest niedopuszczalne, krytykowane, nietolerowane i złe. SZOK!!!!!! I brak słów!!!!

Gość picassa
niestety muszę się zgodzić