Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lwiczka12

za młodzi na sen, za starzy na grzech- a jednak nie mogą by razem mimo, że się k

Polecane posty

Gość lwiczka12

tak, wzdychamy do siebie, on czuje to samo co ja oboje wolni, bez zobowiązań niezależni, ale on ma inne zasady ja po przejściach a on zupełnie bez doświadczeń ( jesteśmy oboje około czterdziestki) rozumiemy się bez słów, ale on trzyma się tych swoich żelaznych dobrych , wartościowych zasad bez ironi też je cenie niby przy mnie pierwszy raz poczuł to coś i nie chce tego odrzuca mnie mimo, że mnie kocha jestem załamana

Gość leew44
lwiczka wypij najpierw kawe i powiedz faktycznie o co ci chodzi.

O co chodzi z tymi zasadami, nie bardzo pojmuję? 40letni prawiczek? Seks dopiero po ślubie? Napisz coś więcej.

Gość aleocochcodzi
facet jej nie chce bo ma zasady

Gość Dop******lam dziś każdemu
no właśnie

Gość Szczegóły szczegóły dawaj
Skąd wiesz, że kocha skoro odrzuca ? Jak to się rozumiecie bez słów skoro Ty chcesz, a on chce, a nie może albo nie chce, a udaje, że chce ? I co to za zasady żeby nie zamoczyć do 40-ki :D ?

Gość lwiczka12
kocha bo to mówi mało widziała juz nas razem marzy, myśli juz żałuje że nie możemy by razem bo on jest twrdy ma swoje zasady: dziewica bez doświadczeń ołtarz pełna akceptacja rodziny środowiska ze mną by tego nie miał ja jestem poprzejściach mam doswiadczenia żyłam jak większośc........nie byłam jakoś szczególnie inna czy gorsz ale teraz tak sie czuję

Gość olej go dobrze gada
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ejbisi
Racja, to jakiś kompetny dziwak i jeszcze Cie wpędza w kompleksy że nie jesteś dziewicą w wieku 40 lat :o miałabyś z nim przerąbane, z każdym rokiem będzie dziwaczał coraz bardziej, ciesz się że cie nie chce.

Gość kasikonik
jak juz o paleniu mowa... :D ostatnio znalazłam na allegro biała szałwie- do szamańskich rytuałów, myśle, myśle, kuźwa 9,50 zeta, drogo! ale zeby potestować, to może i zwykłą da sie palić ;) no i wzięłam toto i sru, fajczyło sie super, troche za bardzo dymem dawało. To zaczełam palić i inne przyprawy i znalazłam!!! Zajebiście piękny zapach ma palony anyżek, tylko sie słabo pali :O :D

Gość lwiczka12
trochę mi lepiej pewnie miałabym przechlapane tylko normalnie żyłam i mam odrobinę żalu do niego bo jeśli miał swoje zasady to po co to wszystko robił smski, spotkania nawet było całowanie i przytulanie.. nic więcej i na drugi dzień wiadro wody na głowe, to tak bym szła pod wiatr i co trzeci dzień tornado koniec bo przypomina mu się że ma zasady... to po co to wogóle było dlaczego pozwolił miec nadzieje i się angażowac

nie wydaje mi się, żeby chodziło tylko o zasady widać nie czuje, ze chce sie wiązać właśnie z Tobą

Gość kasikonik
problem jest w jego głowie, na szczęscie nie w Twojej. Przyjmij do wiadomosci, że on nie chce (a nie- nie może bo ma zasady) :( i poszukaj kogoś, kto zrobi wszystko byle tylko być z Tobą :)

Gość wyszłam z kąpielo
haha, dobre :D jakie zasady, jak ktoś do 40 roku życia nie współżył normalnie, to chyba za bardzo nie będzie w stanie tego robić, albo nigdy nie był w stanie, skoro się uchował do 40. Facet to jeden wielki (i słuszny) kompleks, nie podołałby kobiecie... a na dodatek, takiej, co wie jak wygląda normalny seks, to już w ogóle. Fajnie, że przy okazji wciąga w swoją chorobliwą pochwałę dla cnoty Ciebie, no rewelacja.

Gość taa zasady
pewnie to impotent, gej albo ma jakiegoś syfa :P wiej od niego i to dalekooooo

Gość lwiczka12
może i racja może nie chce się wiązac własnie ze mną kilka godzin wstecz około północy prawie płakał....................że nikogo nie ma tylko ja za dwie godziny się odezwę piszcze bo jestem ciekawa waszej opini pozdrawiam

Gość kasikonik
ujć, musisz wiać, to Twoja jedyna szansa! bo nie jest z nim dobrze :O

Gość klara123456
czy facet nie widzi, że właśnie te prawe zasady spieprzyły mu życie? i teraz nadarza mu się okazja życia zamiast ją łapać i pieprzyć wszystkie zasady w imię miłości dziwak

Gość klara123456
jak ja bym tak kochała na zabój to miałabym gdzieś wszystkich i wszystko i puściła się w wir fantazji dzikiego pożądania i szalała za te wszystkie czasy (prawie 40 lat) a druga sprawa jak szybko się dzisiaj umiera facet może masz przed sobą tylko parę lat życia ? chcesz odejść nie zaznając podstawowych przyjemności życia? opamiętaj się jesli mnie słyszysz

Gość Olej go
klara... on powinien pieprzyć tą kobietę, a nie jakieś zasady ;)

Gość lwiczka12
jednym słowem dac sobie spokój łatwo mówic już w zasadzie dałam ale jak dalej życ muszę go widywac codziennie i to jest problem

Gość kasikonik
klinem go, kochana, klinem 🖐️

Gość To Jaaaaaaaaaaaaa
Piszesz, ze oboje macie okolo 40. Jak On sobie wyobrarza, to, ze kobieta w tym wieku będzie dziewicą ???