Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anilina

kontynuowac...

Polecane posty

Gość anilina

Mam pytanie do was, jestem z facetem 5 lat, wszytsko było super.. ale od pół roku, wszystko się posypało. Ciągłe kłótnie, on praktycznie wcale sie jużdo mnie nie odzywa. Ostatnio pokłócilismy się przez telefon. POwiedizał mi że on nie ma potrzeby dzwonienia do mnie i pisania. Wogole w kwestii spotkań tak samo, czuje że mnei wykorzystuje...A myślałam że już będzie dobrze. Bo bylo cudownie przez chwile, tak jak na początku. Po tej kłótni, niewiele myśląć umowiłam się z kolesiem z gadu. Było naprawdę fajnie, facet jest wporzątku, niewiem kontynuować to. Przecież tamten mnie olewa...

Gość anilina
Tylko ja go kocham.. wiem to.. bardzo mocno.. ale on jest taki zimny, nieczuły, nie pisze już fajnych esów, niedzwoni, żadko się widzimy, a jak już nawet to jest wyrażnie znudzony. Woli spotkać się z każdym innym niż ze mna..:( Próbowalam to ratować.. straałam się jak mogła, ale to ja zawsze po kłótni [pierwsza się odzywam.. przynajmniej ostatnio:( nie mam już siły. On też zapewnia że kocha.. ale jakoś niechce mi się już chyba w to wierzyc:(

robta co chceta i j###ta jak chceta

Gość anilina
Dodam że nie jestesmy małżeństwem, nawet razem nie mieszkamy. Jesteśmy młodzi..

Gość kasikonik
no przeciez nie będziesz kobito gonić za facetem- jak nie chce to go wołami nie zmusisz.

to po jaka cholere sie trzymacie razem.na siłe nic nie zrobisz.musicie nawiązac dialog.inaczej sie nie da trzeba probowac.

Gość anilina
Chodzi o to że on mowi że chce..ale racja ja już też mam dość, tego nadskakiwania.:(

Gość anilina
Nie możemy się dogadac, dla Niego najważniejsze są konie, ryby, wsyztskie hobby, pozatym pracuje, ma gospodarstwo, czasem czuje że jestem doslownie za tym wszystkim.. A on przychodzi tylko wtedy jak ma taki kaprys.. Nieliczy się z moimi uczuciami z niczym

Gość anilina
A z drugiej strony, jak się za mna stęskni,pisze że kocha, że tęskni, jak probuje odejsć mowi że jestem tą jedyną, że żal mu tych wsyztskich słodkich chwil..:( mam wrażenie że on bawi się mną jak pluszowym misiem. Jak ma ochotę to zdejmuje z szafki i bawi się , a jak nie to odkąłda..:(

Gość anilina
I w dodatku chyba jestem w ciązy..

Gość anilina
W sumie to już mu powiedziałam że jeśli okarze się że zaciązylam, to nic od Niego niechce.. że poradzę sobie bez jego pomocy i łaski.. Jego rola ograniczać się będzie do placenia alimentów..:(

Gość ja ci coś powiem
ostatnio miałam taka syt po 2 latach i zaryzykowałam i olałam faceta który mnie źle teraktował .Wczoraj z tym nowym zerwałam i dalej jestem z tym którego kocham bo nie wierze żę jak spróbujesz z nowym to nie bedziesz chciała wrócic do byłego... A trudno bedzie zapomniec po 5 latach, poza tym nie wiesz jaki bedzie ten nowy koleś nie wyrywaj sie bo możesz ich obu skrzywdzic a jak Twój obecny okaże sie jakiś honorowy to może nawet potem nie bedzie chciał do Ciebie wrócic. Na szczeście mój chciał :) powodzenia

anilina - to może przestań dawać się zawsze zdejmować z szafki. Gdzie jest powiedziane, że jak on ma ochotę to się musicie spotkać. Zajmij się swoim hobby, o ile Twoim hobby nie jest Twój chłopak, zajmij się swoim życiem i nie musisz mieć zawsze dla niego czasu, jak mu się przypomni, że ma dziewczynę.

Gość anilina
Narazie to tylko podejrzenia.. więc puki co mam jeszcze wyjscie.. ale jeśłi będę to jestem ugotowana:(

Gość anilina
Moj jest zajebiście honorowy.. więc droga jest tylko w jedną stronę...

Gość anilina
A z ta ciążą kochaliśmy się idealnie w środku dni płodnych.. w dniu w którym zapłodnienie było najbardziej prawdopodobne.. więc podejrzenia są.. puki co nic nie ejst powiedziane.. ale zawsze pewne wątpliwośći mam..:(