Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Resocjalizatorka kapci i ozi

Szukam moich podopiecznych Kapci i Ozi

Polecane posty

Gość Resocjalizatorka Kapci i Ozi
Jakbys postudiowała troche psychologie to moze bys cos wiedziala. A Ty sadzisz,ze wyzywajac je od idiotek sprawisz ze beda lepsze? wiesz co? bez komentarza. Jak mozesz obrazac kogos za to ze obraza ten ktos jeszcze kogos innego? to swiadczy ze jestes taka sama

Gość Myslałaś że jestes mądra
Nie trafiłaś,bo ja własnie mam dyplom z psychologii :p A powiedz,dlaczego Ty pochwalasz to,że one obrażaja innych na forum,bo tego nie rozumiem?

Szkoda wchodzic z wami w potyczki slowne, bo jak ktos jest ograniczony, to zawsze bedzie ocenial ludzi przez pryzmat jednej sytuacji Z pokora przyjmuje na siebie ciosy za owe grandzenie, sumienie mnie ruszylo(Resocjalizatorko za to:*) przeprosilam i juz wiecej o tym nie pisze Ale jak zalozylam wcozraj temat Czy podac Wam przepis na kisiel malinowy, to odrazu zazely sie bluzgi, a nie zdazylam nawet podac recepty:(

Czy ja to pochwalam??? a czytalas moj post wystosowany do Nich pod nickiem: dlaczego sie tak zachowujecie? moze powinnas? chociaz chyba usuneli bo dostały tam reprymende za to ze szydzily ze smierci M, i chyba przez to skasowano ten topki bo to temat tabu przez to co sie stalo tu na kafe. Ja tego nie pochwalam, a rozmawiamy bo dziewczyny przyznały mi racje ze zachowały sie paskudnie i przeprosiły wiec nie widze powodu zeby obrazac sie .

z Wami sorka do Tej Pani co ma dyplom? To chyba z prywatnej uczelni, jesli do tej pory nie zorientowalas sie chocby po pseudonimie Resocjalizatorki, ze niczego podobnego nie pochwala i wystosowala ku temu odpowiedni topic, ktory jako jedyny dotarl do naszych mozdzkow:)

no powiedzcie Ozi i Kapcie czy ja Was pochwalilam za zachowanie?

no widzisz nie klamie, Resocjalizatorka potwierdzila Widac, że jest dobra w swoim fachu, umie dotrzec od czlowieka, a do nas naprawde trudno, a Ciebie to zadna placowka nie powinna przyjac nawet jako Mlodsza pomoc Sprzataczki

Gość mis pryszczatek
wczoraj zostałam obrażona przez Twoje podopieczne, Resocjalizatorko dodam, że nie zwracałam się do nich bezpośrednio, nie obrażałam w jakikolwiek sposób... bardzo proszę: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3803546&start=90 proponuję nauczyć swoje podopieczne manier i umiejętności argumentowania a najlepiej, to proponuję wlać im trochę oleju do głowy :-)

Gość Piotr_219
Widać,że Ty nie masz w ogóle dyplomu,ani z prywatnej uczelni ani z żadnej innej :D Ja mam dyplom z prywatnej uczelni,jeden z najlepszych w Polsce i sie tego nie wstydzę. Po prostu ludzie maja Was dość,jesteście dorosłe,więc same powinnyście mieć trochę oleju w głowie,a nie podniecać się,jakie to byłyście bee,a teraz jesteście cacy. Nie dziwcie się,że ludzi nie mają do Was szacunku,bo same sobie na to zapracowałyście.

Gość mis pryszczatek
całkiem na poważnie kiepsko się czyta szydzące bluzgi skierowane w swoją stronę

Ech, praca na kafe jest cieższa niż w rzeczywistosci:) Wszyscy się tu nakręcają na siebie widzę. Perva też nieźle sobie uzywasz jadąc po kimś tłumacząc to tym,że ktoś jest "głupi", "debilny" no i koło się kręci...:( Miś pryszczatek- pewnie poszło o to,że popierasz perve:) wiesz,jak to jest- przyjaciel naszego wroga jest naszym wrogiem;) Nie traktujecie tej Kafe tak powaznie- pewnie na zywo byscie sie uwielbiały:)

Kapcie i Ozi- jak kogoś obrazicie-na przyszłośc argumentowc czemu cobym miała podstawe do wypowiedzi heh

Piotrze ja mam dyplom z uczelni panstwowej, ot taka mala poprawka Czy ja mowie, ze jestem cacy?? Chodzi o to, ze bylam be be Kapcie a teraz jetsem tylko be Kapcie a be Kapcie nie robia nikomu krzywdy swoimi postami na szydere A to, ze jestem infantylna, to fakt, ale nie widze poki co powodu by stawac sie taka jak Wy:) Uwielbiac to ja tylko uwielbiam Ozi i Resocjalizatorke:D

teraz Kapcie i Ozi pojada na holiday,wycisza sie i wroca potulne jak owieczki;) by the way- gdzie jedziecie?

Gość A może my chcemy
traktować kafe poważnie,a nie tylko ,,szydzić" i nabijać się z innych...Tak trudno to zrozumieć?

No to traktujcie powaznie,ale gadajcie wtedy z innymi osobami, bo Kapcie i Ozi raczej dla rozrywki tu wchodzą i jak na dyskoteke a nie jak do Kościola. I stad pewnie te nieporozumienia. Wydaje mi sie ze powaznie tez mozna z nimi rozmawiac, tylko One dobrze wiedzą jak np pisze perve i pisza w tym samym stylu. Gdy rozmawialy o raku z pewna kobieta ktora zajela sie chora tesciowa to mialy zupelnie inny styl. Z jakim przystajesz takim sie stajesz- ot co. Pogadajmy o czyms przyjemnym:)

Alez na kafe nie mzoan powiedizec, ze lubi sie tylko porzadne auta, nie mozna powiedziec, ze sie jest ladnym, ze sie ma kase, bo odrazu czlwoiek to pustak, a w glebi duszy kazdy chcialby miec jak najlepiej. Ta rozmowa z Kwiatkiem to byla jedna wielka szydera, kazdy niech pomyka takim bumem, na jakiego Go stac i jakie Mu sie podoba, ale jak komus podobaja sie te z gornej polki i moze je miec, to tez nie widze powodu, by uwazac, ze taka osoba mentalnie nic soba nie reprezentuje

a jak ktos pisze,ze szanuje tylko facetów z dobra fura to to ma byc powazny topik?

dokladnie,wiec dyskusja tez byla w zartobliwym tonie. Ale obrazac nikogo nie wolno- i pamietac mi tu o tym!;p

Jedziemy nad jeziorko:) A jak wrocimy to bedziemy chwilowo razme mieszkac wiec bedziemy korzystac z 1 kompa i bedzie nick Ozi w kapciochach:) Dokladnie jets tak z ta powaga lub jej brakiem, jak napisala Resocjalizatorka Jesli temat jets powazny, to nie robimy sobie jaj, jesli cos wiemy na ten temat i mozemy w jakis sposob pomoc, to to robimy I pelno jets tu takich topikow, ale nie chce mi sie ich szuakc teraz Ale Wy oczywiscie znajdujecie tylko takie na ktorych wyglupiamy sie i oceniacie nas przez ich pryzmat. Ale mozecie tak robic, bo nie zalezy mi na Waszym pochlebstwie. A szczerosc to nie wada:) Lepiej byc szczera niz zaklamana

no to fajnie macie,zeby sie tylko pogoda nie zepsuła. Ja nie mam traz prawa do urlopu i całe wakacje bede sie kisic w robocie:( jesc mi sie chce i chyba zaraz na jakis obiad popedze

24 lata mam,a Wy? We wrzesniu to bym wyskoczyla ale do cieplych krajow;) A z jakich regionów Polski jestescie?

toć żem Ci odpisała;p