Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniqa7_7

gdy ja chce ciągle, a on nie...

Polecane posty

Gość moniqa7_7

Gość Już 30
A ile masz lat. Jesteś w atałym związku?

Gość giga-intelektualistka
Samo z siebie nie przyjdzie. Musisz zrobić nastrój. Nie wystarczy, żebyś tylko "chciała". Nie bądź też nachalna - staraj się go podniecić mimochodem. Ubieraj się maksi-seksownie w domu, zahaczaj niby-niewinnie o temat seksu. Daj mu do zrozumienia, że jest fajnym ogierem (chyba że nie jest:)

Gość moniqa7_7
tak, wiem .... przciez to w wiekszosci ode mnie zalezy. Tylko ile mogę polegac tylko na sobie i moich pomyslach? chcialabym czasem tez miec cos od kogos . Niestety nie trafilam na kogos o bogatej wyobrazni i o jeszcze mniejszych potrzebach :( Wstyd się przyznac... Jestesmy ze soba 2,5 roku a do niczego nie doszlo...

Gość mondlicht75
to moze sie spotkamy,ja nawet po 2 latach stalego zwiazku i mieszkania ze soba,nie mialem dosc moja partnerka rozmawiala z kolezankami i mowila ze to nienormalne,choc to jej sie bardzo podobalo u innych po pol roku 2-3 razy w tygodniu, a ja musialem codziennie i to kilka razy na dzien nie moglem zasnac obok niej jak w nia nie wszedlem teraz juz z nia nie jestem ale gdy mam oprocz afer jakies dluzsze zwiazki i jestem 12 lat starszy od tamtego czasu mam tak samo potencja to chwalebna cecha