Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam Go dosyc

Zjadl i wyszedl

Polecane posty

Gość Do Stelka
Autorko! Napisz nam w jakim kraju teraz przebywasz. A pan 18 minut to Polak???

Gość ojeeeejjjjj
chyba poszla jednak na ten obiad........ :O a moze to i lepiej, bedzie o czym poczytac ;)

Gość dsfblasjnvg
guzik prawda. Wam najlatwiej oceniac, z daleka, bezpiecznie. bez konsekwencji: rzuc go, jest popaprańcem, rozchwianym emocjonalnie.. itp. znacie go? decyzja należy do autorki ja bym wrocila do pl i zobaczyla co on zrobi. ale jak go dziewczyna bedzie olewac przedtem to on przeciez bylby glupi gdyby wrocil za nią..łudząc sie nadzieją. jakiś kontakt powinien pozostac, ale na innych , zdrowszych zasadach. wszystko wymaga czasu powodzenia!

to chyba dobrze, że twierdzi, iż nie jesteście razem? wolałabym szczerze mówiąc być tylko jego koleżanką

Gość autorko
gdzie jestes?:D

Gość Mam Go dosyc
Witam fanow otoz zgodzilama sie na ten obiad w restauracji- poszlismy odszykowalam sie ladnie i poszlismy - po drodze zapytal mnie czy chce isc na obiad czy na kebaba;) myslalam ze umre no i poszlismy na obiad wlasciwie na kolacje potem na lody a potem do kina - jak nigdy!!!!! Nie powiem bylo bardzo milo i fajnie. Pytal o to cz y wyjezdzam potwierdzilam wyjazd za 3 tygodnie. Naprawde fajnie spedzilismy czas. Potem odwiozl mnie do domu i niestety zprzezarcia padlam spac ;) Dzisiaj dzwonil juz 3 razy. Hmmmm z tym ze ja raczej zdania nie zmienie - jade do pl i nie myslcie ze po jednym czy dwuch milych wyjsciach mi sie odmieni- pamietam 18 minut i te inne chamstwa.

potrzymaj go jeszcze w takiej niepewnosci albo wogyole sie nei zmieniaj , moze na niego to podziala :) tylko badz konsekswntna :) ale za te wszystkie rady to ugotujesz kafeteriuszom obiad co? :)

Gość Mam Go dosyc
Ej no bez przesady - ugotuje wam obiad z 3 dan z deserem ale musicie zjesc w 12 minut- to moj warunek ;)

ja jem szybko ale licze jeszcze na jakas sjeste :D podajcie mi dwa numery w totka bo mi jeszcze dwoch brakuje do kafeteryjnego kuponu :D odpowiadajac na pytanie ktore padnie- tak- podziele sie :D

Gość Mam Go dosyc
Hihihi nie ma szans zadnej sjesty 12 minut i do domu - nie jestem przyzwyczajona do dlugich wizyt ani obiadow- jak na dworcu- wiecie jecie i wybiegacie

Gość Mam Go dosyc
No dobra bedzie sjesta tak 6 minut wystarczy?

ja przyjde z pojemnikiem i wezme na wynos , zajmie mi to gora 2 minuty, moze byc ? ;)

Gość Mam Go dosyc
18 to moja szczesliwa;)

Gość Mam Go dosyc
to moze 6 - z taka czestotliwoscia Pan vel 18 minut odbiera tel .

Gość kaligulaaaaa
Witaj Mam Go dosyc popieram popieram. szkoda, ze ja nie jestem taka konsekwentna

Gość Mam Go dosyc
kaligulaaaaa witaj ;) latwo nie jest ale sie staram, czasami trzeba zrobic krotkie ciecie