Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opal_ona

jak często chodzicie na solarium

Polecane posty

Gość opal_ona

Dziewczyny, ja często chodzicie na solarium? Moi znajomi twierdzą że przesadzam z opalaniem w solarium, chodzę trzy razy w tygodniu. Czy według was to za często?

Gość sibi
tak za często,takim sposobem wysuszysz skórę(jej głebsze warstwy)i bedziesz miała szybciej zmarszczki.a pozatym nie ładnie wygląda mocna opalenizna z solarki bo to widać ,dziś lepsze wrażenie daje lekko ładnie opalone ciało.ale to twa sprawa

To zależy na ile minut chodzisz :) Ja chodzę raz w tygodniu na 10-15 minut :) i baaardzo nawilżam skórę balsamami.

Gość nigdy bo ta opalenizna
z solarium jest obrzydliwa:O no chyab, ze komuś pasuje wyglądać jak Doda:O

Gość anusia*
ja tez niechodzeee:)bo niemoge;)ale ostatnio zdalalm sobie sprawe ze solarium jest beznadziejne;]prawda jest taka ze faceci lubia opalone.....ale suczki heheh do wyruchania na jedna noc:)pozatym mam takie marzenie zeby...za 20lat ...powiedziec ze nawte nie wiem jak na zywo solarium wyglada...bo nigdy nie bylam heheh:)jestem biala jak sciana ale wydaje mis ie ze seksowana:)lubie tylko opalenizne sloneczna:)bo super wyglada...ale na sloncu tez siedziec niemoge;]

ja uzywam balsamow brązujacych i nie musze niszczyc sobie skory w solarium

Gość erekuk
tez nie chodze. nei chce w wieku 30 lat wyglądac na 50

Gość a ja chodze....
raz na dwa tygodnie ....

Gość dziusiaaaaaa**
czesc..laski czy macie jakies sprawdzone brazujace balsamy...ja mialam chyba wsyztskie procz z garniera....:)prosze was podajcie jakies fajne...mi sie starszne plamy po wsyztskich robily...a bardzo duzo czasu poswiecalam na dokladne roztarcie balsamu:(sama jzu nie wiem...na solarium niemoge:(na sloncu tez nie:(plissskaaaa aha dodam ze mam jasna karnacje..i opiszcie ajk wwogole to robbicie...tzn czy nawilzacie porzed tym skore jakims balsamemm??robicie to po kapieli????i jak smarujecie nogi...bo ja na nogach zawsze mam plamy najwieksze...a najlpiej lapie mi dekolt i szyje....odpiszcie czekam

Gość opal_ona
Jakbym nie musiała też bym nie chodziła, ale tańczę w formacji tańca towarzyskiego i opalone ciało to jest wymóg. A co do balsamów brązujących to jak mam sobie plecy równo posmarować?

Gość obraczka
ja nie chodzę bo nie chcę sobie zniszczyć skóry a kiedyś w przyszłości jako 40 latka mam zamiar również być dalej atrakcyjną kobietą i nie mieć pomarszczonej wysuszonej szyi mam specjalny balsam przeznaczony do jasnej karnacji, żeby nie robić z siebie jak goownem wysmarowana. Po wieczornej kąpieli i pilingu nakładam na ciało ,twarz i mam piękną złocistą barwę skóry (ale nie jakaś solara) Nie chcę być biała jak mąka więc ten zabieg przeprowadzam Plecy smaruje mi siostra - każę jej ,chociaż czasami się wymiguję ale mam na nią sposoby.

nigdy :) slonca tez unikam :) uwielbiam moja jasna karnacje, a poza tym chce, zeby moja skora byla mloda i gladka przez dlugie dziesieciolecia :) pamietajcie, jedyne naprawde dzialajace kremy przeciwzwarszczkowe, to kremy z filtrami UV 🖐️

Gość ja chodzę okazjonalnie
lubię karnację, taka jakby tylko lekko osmaganą..... na solarium chodzę czasem w zimie- w tych miesiącach kiedy najbardziej brakuje słońca..... ale na pewno nie częściej niż 2-3 razy w roku ! w lecie uprawiam dużo sportów na świeżym powietrzu więc nie ma problemu z lekką opalenizną :D

Gość blada cera
a ja mam inny problem... wiecie czym dziewczyny rozjaśnić trochę skórę? tak żeby miała kolor jak porcelana? ;]

Gość wcale

Gość wcale
aby się nie opalic na sloncu stosuj kremy z bardzo wysokim filtrem UV no i nie przebywaj na słońcu,wybierz raczej cień.Kremy z pietruszki,oórka rozsjaśniają cerę.

Gość do obraczka
plisss napisz jaki to balsam:)

Gość Oblech
Nie byłem nigdy. 24 lata bez solarium. Potraficie tak?????? Ja na luzie. Licznik rośnie z każdym dniem.

Gość tez sie nadd tym zastanawiam
Ja ostatnio wyczytałam na plakacie w solarium, że niby bezpieczne jest chodzić nie wiecej niż 52 razy w roku...

czasem 2 razy w tygodniu chodzę, na 10 minut.A w zimie raz na miesiąc, jak w ogóle pójdę.Ostatnio zauważyłam, że jak smaruję się kremami z filtrem to nawet po 15 minutach w ogole się nie opalam, dziwne :/

Gość mam 26 lat i nigdy nie byłam
na solarium...i nie zamierzam tam iść:P

Gość do opalonej
ja tez tancze ijednak balsamy, zawsze ktos posmaruje, kolezanka albo facet, nie mialam z tym problemów, poza tym w zasdadzie wszędzie siegam, wiec tylko sprawdzaja.

Gość a ja mam 30 lat i nigdy
nie byłam i nie pójdę

Gość obraczka
jeżeli ktoś ma jasną porcelanową skórę tak jak ja to smarujcie się NIVEA balsam do jasnej karnacji nie widać od razu efektu bo to przyjmuje koloryt po czasie, smarować się tylko na noc, masować , robić masaz na całe ciało, wszędzie -pod ramionami, pachwiny, wolno -to musi być procedura a nie odwalać byle jak na słoneczku można się przyrumienić - nie zaszkodzi ale solarium zdecydowanie odradzam - póki się jest młodą to może ujdzie w tłoku ale później starość nabiera tempa , szczególnie wrażliwsze części - twarz, szyja, tego nie da się zregenerować nawet kremami nawilżającymi, mam takie koleżanki. Po 30 tce to już muszą chodzić na solar bo jak zblednie to jakieś odbarwienia i dzioby widać