Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy22

allegro

Polecane posty

Gość pomocy22

proszę o pomoc. chcę zamówić sobie na allegro parę rzeczy i się nie śmiejcie ale za cholerę nie wiem jak. Konto mam założone w pełni aktywowane, no załóżmy ze wygrałam licytację albo wezmę opcję kup teraz, no i co dalej jak się wypełnia przekaz. Proszę o poważne odpowiedzi :D. I nieśmiejcie się niestety tak jest że troche techniki i człowiek się gubi :D Z góry dzięki za pomoc

Gość forum ZAKUPY

Gość pomocy22
ehh niby tak ale skoro już założyłam na dyskusji ogólnej ten temat to niech tu zostane moze ktoś odpisze nie będę zaśmiecać i zakładać 2 takich samych tematów :D

Jeżeli wygrałaś przedmiot na drodze licytacji lub kupiłaś przez opcję \"kup teraz\" dostaniesz na pocztę maila od Allegro z powiadomieniem, że wygrałaś aukcję i z informacją od sprzedawcy o potwierdzenie transakcji (przeważnie). Później dostaniesz maila z danymi sprzedawcy i numerem konta bankowego (chyba że sprzedawca zgodzi się na płatność \"za pobraniem\"). Potem pójdziesz do banku i zrobisz przelew. Proste.:)

Gość pomocy22
o dzieki że ktos odpisał :D no i dostanę numer konta i jego dane a w tytule przelewu co mam wpisać, i mam podać swoje dane i adres czy mailem mu adres sie wysyła, i jak mam nazwę zleceniodawcy co mam podać swój nick ?

Jako adresata podajesz swoje dane: imię i nazwisko, adres zamieszkania, a w tytule przelewu swój nick z allegro.