Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohyyyyyyyydaaaaaaa

niezle ZIAJA dba o higiene inymna, ROBAL W BUtELCE BLE sami zobaczcie

Polecane posty

Gość Doskonale ...
Proponuje zawiadomić sanepid ja tak zrobiłam, gdy w supermarkecie w dyni znalazłam mysz:) Fajnie co?

ja tez umiem wrzucic jakiegos szita do butelki i objezdzac pozadna firme

Gość np.
ja też kupiłam :/

Gość jjhj
kupuje te plyny od 8lat nigdy mi nic sie nie trafilo

Gość ohyyyyyyyydaaaaaaa
nie bede zrwacać do sklepu, skontaktowalam się z ziaja juz rozmawialam juz z wielona osobami, oskarzyli mnie jeszcze ze ja mam brud w domu pozniej inna pani przepraszala pozniej inna powiedziala ze wynagrodza mi to kosmetykami ziaja, nie chce zadnych ich kosmetykow dowiedzialam się co zrobić i gdzie odesłać preparat, hehe a jeszcze najlepsze to to ze jedna baba powiedziala mi ze moga mi najwyzej wymienic na nowy płyn a druga ze dostane duzo darmowych kosmetykow, poza tym cala wlascicielka firmy stwierdziła ZE JAK JA MOGLAM COS TAKIEGO KUPIC i się czyms takim myć? kpina

Gość ohyyyyyyyydaaaaaaa
zreszta robak jest przytwierdzoy do dna i myslisz droga pervo ze zawracalabym sobie dupę szukajac jakiejs larwy i wrzucajac ja do butelki? hehe

jaja sobie robisz,kazdy moze wpuscic jakiegos robaka do szamponu plynu czy zelu i osadzic firme!

Gość ohyyyyyyyydaaaaaaa
zreszta nie musicie mi wierzyc, po prostu pokazalam zdjecia i koniec kropka, resztę zadziałam sama :)

Gość ohyyyyyyyydaaaaaaa
sanepid zrobi testy i jak oni sami powiedzieli całą firmę i wszystkie kosmetyki dokladnie przebadaja, jednym zdaniem cala ZIAJĘ postawią na głowie , Pani ALeksandra Ziaja stwierdziła ze może podczas transportu chciał ktoś powąchać odkrecił i nagle robak wpadl hehehe taka powazna firma naprawde, zal

Gość to jeszcze niccccccc
ja bylam na weselu gdzie z salatki na talerzy kolezance wypełzł ŚLIMAK :O:O:O to dopiero masakra jest :O:O:O:O:O

zostawcie Ziaje w spokoju!!! A ty co myslisz ze w fabryce do butelek larwy wpadaja? Pewnie jakis idiota zrobil kawal i najwyzej wczesniej wpuscil tam jakiegos robala.

tak, tak, ziaja niewinna bo to malo bylo afer takich jak ta :o coz, tez ufalam ziaji, uzywam duzo jej kosmetykow ale od dzisiaj wszystko co bede kupowac (nie tylko ziaji) bede dokaldnie sparwdzac :o

Gość ohyyyyyyyydaaaaaaa
a co moze pracujesz dla tej firmy i wielki obronca się znalazl,moja droga ja jutro wysylam paczkę do sanepidu w okręgu firmy ziaja czyli gdańsku, tylko muszę dokladny adres wyszukać. Pani z sanepidu w mojej miejscowości dokladnie mnie pokierowala:)