Pektynka 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Witam.Proszę Was bardzo o radę. Biore Yasmin już 2 lata,w kwietniu odstawiłam tabletki, okres po tym odstawieniu mi sie dość spóźniał ale dostałam,21 maja.Na nastepny czekałam już trzydzieści parę dni i nic,wzięłam nowe opakowanie Yasminu,w trakcie jego brania miałam jednodniowe brązowe plamienie ale przeszło.Teraz mam 8 dzień przerwy,powinnam wziąć tabletkę a okresu dalej nie ma?! Dodam że w ciąży nie jestem na pewno.I co zrobić?Poczekać aż okres przyjdzie i zacząć dopiero nową serię \"od pierwszego dnia cyklu\"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sikorka.............. Napisano Lipiec 25, 2008 według tego co przeczytałam w mojej ulotce tabletek anty. nie powinnaś brać nowego opakowania i skontaktować się z lekarzem... nawet zadzwoń do lekarza i po prostu go zapytaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pektynka 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 A jednak jestem w ciąży,już 13tydz.Byłam pewna że nie jestem bo w miedzyczasie byłam u ginekologa (4 tyg od okresu w maju) po receptę i na usg wtedy nic nie wyszło.Dzidzia duża i zdrowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blackcat Napisano Wrzesień 4, 2008 gratulacje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbicielka czekolady 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 ja rowniez gratuluje:) ale zaszlas w ciaze po odstawieniu tabletek? czy jeszcze w trakcie ich brania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pektynka 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 jak zaszłam to nie brałam tabletek,czekałam wtedy na drugi okres z odstawienia,a ten się spóźniał,tyle że myslałam że w ciaży nie jestem przez ta wizyte u ginka i wzięłam potem tabletki,nie chcialam żeby okres mi przyszedł bo się wybierałam na wakacje.Tak więc brałam tabletki a ciąża już była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach