Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leokadia1985

jak skutecznie poderwac lekarza gin. bedac jego pacjetka ?

Polecane posty

Gość leokadia1985

Bardzo ppdoba mi sie moj lekarz ginekolog ktorego jestem nowa pacjetka. Nie dlugo mam kolejana wizyte i chcialabym sie z nim umowic na kawe ale nie ma odwagi. Ja mam 23 lata a on okolo 45 chociaz nie wyglada. Wydaje mi sie ze nie jest zonaty bo nie ma obraczki. Nie wiem czy mi wypada, nie chcialabym wyjsc na idiotke ze podrywa go duzo mlodsza dziewczyna. Ale jego oczy sa boskie ciagle mam go przed oczami i mysle tylko o nim. Jak zrobic to aby go w rzaden sposob nie o brazic ani nie wyglupic sie?? Moze sa tu jakies dziewczyny ktore znaja dobre sposoby?

Gość leokadia1985
myslalam a by sprowokowac go aby spytal sie mnie dlaczego jestem samotna a ja bym mu odpowiedziala za zawsze jak mi sie ktos podoba to jest zajety lub zonaty a pan pewnie tez jest? on by odpowiedzial ze nie a ja na to bym powidziela ze pewnie jakbym chciala sie nim umowic na kawet to pan by pewnie powiedzial ze nie umawia sie z pacjetkami wiec badz madry i pisz wiersze jak sie umowic z lekarzem. Co wy na to aby poprowadzic taka dyskuje? Chyba nie zaptyac wprost czy by sie nie umowil na kawe?

Sądze ze to prowokacja, ale co mi tam... :) No więc plan świetny, tylko zauważ że napisałaś cały dialog między wami, a są naprawdę małe szanse ze on bedzie odpowiadał dokladnie tak jak ty to sobie założylas, wiec rozmowa moze pojsc w zupełnie innym kierunku... :P

Gość Taka z tych większych
na następnym badaniu jak kaze Ci sie rozebrać powiedz mu ze mu pokazesz pipe ale dopiero po kawie :)

Gość leokadia1985
Tak bylo w 143 odcinku Tylko milosc, pamietacie? Marze o tym samym ❤️

Gość wacia
To jest na bank podpucha, ale co tam, odpowiem. Jakby on miał 30 lat, to może by i co z tego wyszło. Facet 45-letni, wykonujący porzadny zawód, nie będzie się kompromitował, umawiając sie z gówniarą i to jeszcze pacjentką

Gość leokadia1985
a moze wyslac mu smsa z pytaniem? chociaz wydaje mi sie ze to by mu sie nie spodobalo i by to zlekceważyl. to jak go zagadac? Kiedys jak podrywalam takiego starszego faceta tez okolo 45 lat- fotograf, akurat mialam znim sesje, to napisalam mu ze jak sie ze mna nie umowi to obleje egzaminy na studiach bo nie moge sie skupic:) i zadzialalo.:) mysle ze na doktora to nie zadziala tym razem.

Gość bigosik.
moze nie miec do niego numeru, ale na jej miejscu podczas badania bym sie podniecila- facet to zauwazy i moze jakos zareaguje a juz na pewno bedzie wiedzial ze on ci sie podoba :)

Gość xvv
radze sie leczyc, bo to nie jest normalne. Chyba w dziecinswie ci ojca brakowalo :o

Gość powinien polecieć
na sam dzwięk Twego imienia LEOKADIO :O

umarłam...:O ale to jest grejt pomysl :O:O:O ale wasza znajomosci zaczyna sie od dupy strony wiec nie wróze temu przyszlosci :O:O:O:O:O ehhh te wakacje.....:P:P:P

bigosik :D a ty byłaś kiedyś u ginekologa??? to spróbuj się podniecić na fotelu ginekologicznym :o zajebiście podniecające przeżycie :o

Gość leokadia1985
to nie prowokacja, pytam serio, a leokadia to pseudonim.

Gość leokadia1985
moze zrobic mu minetke? co o tym sadzicie?

Gość bigosik.
owszem bylam i jak robil mi USG dopochwowe to sie czulam bardzo komfortowo :) meaaa moze trafilas na jakiegos brutala ? ten "moj" to tak operowal tym narzedziem ze naprade malo brakowalo a bym sie podniecila zwlaszcza ze mam bardzo wysokie libido i lekarz tez super przystojny

błagam :D mój lekarz jest bardzo delikatny i na dodatek nigdy nie powiedział do mnie \"proszę pani\" tylko kotuś, rybko, koteczku, skarbie, piękna.... ale nigdy mi nie przyszło do głowy, że jego palce w mojej pipce mogą mnie podniecać :D

chyba loda?... dziecko ... a może zadzwoń po koleżanki i nad jeziorko...co???? nudzisz się najwyraźniej!

Gość bigosik.
to widac jestem zboczona ;P

Gość leokadio
Taki ginekolog widzi dziennie kilkanascie/kilkadziesiąt cipek. Musiałabyś mieć WQYJĄTKOWĄ (czy jawie, moze W POPRZEK, albo Z TRZONOWYMI ZĘBAMI), żeby zwrócił uwagę. To tak, ajkby listonosz po pracy chodził na spacery... :O

Gość leokadia1985
nie ma z kim dyskutowac, prawie same denne glupawe odpwiedzi, a ja pytalam powaznie i prosze sie podemnie nie podszywac.

Gość leokadia1985
wiem ze on co dzien oglada kilkanascie kobiet wiec to nie droga do podrywu, pozatym badanie traktuja czysto zawodowo. jednak ginekolodzy maja swoje kobiety z ktorymi sie spotykaja i maja zony. Poprostu zauroczyl mnie ten lekarz, przeciez to mezczyzna jak kazdy inny.

Gość paznokcie i juz
po prostu zostaw mu swoją wizytówkę ze slowami: gdyby chcial Pan porozmawiac przy kawie o.....(np najnowszym Pilchu),. wczesniej zjedz na tematy prywatne, zeby sie zorientowal,ze interesujesz sie nim nie tylko jako pacjentka. Wybadaj teren pytaniem: Czy Pana zona nie ma nic przeciwko temu,ze wykonuje PAn zawod stykajacy na co dzien z kobietami? w formie (trochę idiotycznego zarciku)

Gość leokadia1985
ten pomysl z wizytowka , podoba mi sie:) dobry, nieszkodliwy.

Gość o kurde fakt
ze nie bedzie lekko ale moze spotkaj go gdzies przypadkiem ? tylko nie wiem jak go wtedy na kawe wydrzesz no ale . laski dobrze Ci radza zebys wybadala czy ma zone .....bo jak sie zblaznisz to na wizyte do niego juz hyba nie pojdziesz co ?

Gość o kurde fakt
chyba ;-P

Gość o kurde fakt
o on nie ma stronki w necie? pokarz nam go :-)

Gość bigosik.
moj ginekolog jest zonaty wiec i tak by nic z tego nie bylo ale pomarzyc sobie mozna.Ciekawa jestem tylko czy oni umieja dostrzec kobiece piekno czy do kazdej pacjentki podchodza przedmiotowo

Gość wacia
to juz lepiej wysledx, gdzie mieszka i gdzie robi zakupy i tam go zdyb :P