Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Internetowe kolezanki

Internetowe koleżanki Waszych mężów/partnerów

Polecane posty

Gość Internetowe kolezanki

Powiedzcie mi dziewczyny czy ja jestem przewrażliwiona czy coś jest nie tak. Jestem z facetem od 8 lat, mieszkamy razem od 2 planujemy ślub, dziecko... Jest wspaniały jedyne co mnie w nim drażni to jego internetowe kaolezaki, Podobno nigdy się z żadną nie spotkał i mieszkają daleko (niestety jak patrze na katalog publiczny gg to wczale daleko nie jest). Niby z nimi tylko rozmawia, (bo przeciez człowiek jest istotą społeczną) ale jak właczyłam kiedyś historię to on do jednej np per aniołeczku pisał. Poprosiłam go zeby z tym skończył, nawet zmusiłamzeby przy mnie powyżucał ich nr z GG ale jadna nadal do niego pisze, np wczoraj "hej mordko", dzisiaj znowu otwieram gga a tam "hejka mordziak co tam słychac, pisze pod nadzorem wiec tylko życze miłego weekendu, buziaczki pa" no i oczy wiscie kilka ściskających sie emotków. I jak sie tu nie wkur.... a on mi na to że przeciez przez internet z nim w ciąze nie zajdzie a kiedyś powiedział ze chciał tylko sprawdzić czy potrafi jeszcze flirtować. Oceńcie to chłodnym okiem i napiszcie czy to ja jestem przewrazliwiona, bo to tylko kolezanki czy coś tu jest nie tak? na pytanie czemu mu szperam w GG odpowiem dał mi hasło i podobno mogę :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować