Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja w.

mama wyzywa mnie od szmat

Polecane posty

Gość patrycja w.

ze nic nie robie, nie pomagam jej i siedze tylko na komputerze. To prawda ale czemu uzywa takich wulgarnych slow :(

Gość Oblech
Może iinych nie rozumiesz, bo cały czas jednak siedzisz przed tym kompem? :P

Gość clucult
Może się nauczyła od Ciebie ? Albo myśli, że odniesie tym skutek. ale chyba jest odwrotnie. Bo znowu siedzisz przy komputerze :P Wyślij mamie link do tego topiku (na maila). Niech przeczyta sobie, że córkę mogą zaboleć takie słowa.

Gość z chlebkiem
powinnaś coś zmienić w waszym życiu ... nie można tak cały czas siedzieć przy kompie i nic więcej nie robić ... wyjdź czasem z domu, zajdź do kafejki internetowej ... mama bedzie szczesliwa że poszłaś w końcu na spacer :P

Mam brata dla którego komputer i gry, to cały świat. Wierz mi, że to ludzi żyjących w realnym świeci może doprowadzić do szewskiej pasji:O

Gość patrycja w.
ale ja mam wakacje to chyba tez moge posiedziec sobie przed komputerem :( mama wszystko zrobila, teraz wyciera podloge i slysze jak mowi ta kurwa nic nie pomoże ( mowila prawie szeptem ale ja slyszalam :(

Gość dokladnie nie powinna uzywac
takich słow, Ty jednak nie powinnas siedzic tsak dlugop przy kompie, moze jej nerwy puscily

Gość patrycja w.
przykro mi jest ze tak sie zwraca do mnie :( zresztą jak coś robie to i tak wiecznie jest niezadowolona, ze nie tak posprzątane jak trzeba , a ja naprawde sie przykładam ale nie jest tak jak ona sobie wymarzy zeby bylo :(

Gość patrycja w.
ale ona nie tylko dziś tak mowi, zawsze tak jest :( ciągle mowi patrycja ty kurwo jak sie nie wstydzisz lozka nie zascielac jest juz 16

Gość masakra masakrę goni
Troszkę to chyba podkręcasz, co? Najpierw była tylko szmaata, ale juz jest znacznie ostrzej:O

Gość ahahahehebuahahahahahaa
widocznie matka jest popierdoloną szmatą i nie zasługuje na nazwanie jej mamą!

Gość mnie zawsze
wyzywa jak przyjde na drugi dzien po imprezi :(:(: od kurw szmat itp :(:(:(

Gość patrycja w.
serio tak jest, tylko tata jak to slyszy to jest strasznie wsciekly na nią ze tak do mnie mowi :( ostatnio jej powiedzial ze gdyby to on mnie urodził i przezylywal takie katusze przy porodzie to w zyciu by mnie tak nie nazwal

Gość mnie zawsze
a jesli chodzi o to co powiedizła " ta k&#rwa nic nie pomoze " moze chodzilo jej ze ta to kurwa nic nie pomorze ze jako przeklenstwo a nie okreslenie ciebie :)

Gość Bajda
A moze bys się wkońcu ruszyła i mamie pomogła,zamiast tu się skarżyc ..napewno jest jeszcze duzo do zrobienia...dlaczego twoja mama ma wszystko robic,czemu ma byc twoja słuzącą hmm ?

Gość patrycja w.
ale ona tak stale do mnie jedzie, jak rozlalam ostnio herbate przy sniadaniu to od razu na mnie: ty kurva matole jak to robisz

Gość patrycja w.
no to ja bylam wczoraj na imprezie wrocilam o 4rano to nie dosc ze mnie pochlastała po ryju to jescze powiedziala ze tekiej latawicy to na osiedlu nie ma zadnej :(:(

Gość Oblech
Ja też łózka nie ścielę. Powiedz matce, że i tak zaraz idziesz spać i nie opłaca ci się :P

Gość patrycja w.
albo dzis wyniosłam smieci i zapomnialam jednmego worka a ona mi go dala na łóżko i powiedziala ze jak mi sie nie chce ruszyc dupy zeby to wyje,bac to ze bede na tym spac i zabrała mi poduszke :(

Gość patrycja w.
ale ja gdy cos zrobie to ona jest niezadowolna i poprawia to za mną to jaki jest sens jej pomagania :( nie lubie gdy ja coś zrobie ( a wydaje mi sie ze gdy sprzątam to solidnie=sam tata mi powiedzial ze ladnie sprzątam) to ona mi jeszcze ubliza : to bylo sprzątane? dziecko tyś kurva dzisiaj mopa w ręce nie miala i twierdzi ze klamie

Gość patrycja w.
z tą latawicą i workami na smieci to podszyw :(

Gość a iler masz
lat patrycjo???

Gość patrycja w.
17 :(

Gość a iler masz
nie wiemc co ci poradzic rzczywsicie to przykre ale od zawsze taka jest dla ciebie??? masz rodzenstwo? do nicdh tez sie tak zwraca??

Gość patrycja w.
jestem jedynaczką, tata mnie bardzo kocha, kupuje mi zawsze co tylko chce.. mysle ze mama jest troche zazdrosna i to dlatego :( wczesniej nie smialabym pomyslec ze matka moze byc zazdrosna o corke ale teraz widze ze chyba to prawda, tate tez czasami wyzywa

Gość patrycja w.
kiedys byla lagodniejsza, teraz jest coraz gorzej

Gość hormony a nie chormony
moze menopauze ma

Gość patrycja w.
jest po 50tce, tata tez mowi ze to pewnie wina przekwitania :(