Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja w.

mama wyzywa mnie od szmat

Polecane posty

Gość patrycja w.
nie lubie z nią chodzic do marketu bo tez wiecznie nawet przy ludziach krzyczy ze zle pcham wózek, ze jade za szybko :( nie wychodze z nią nigdzie

poszukaj pomocy psychologa w internecie, to nie wstyd, spytaj tylko o jakąś porade, powiedz że jest Ci smutno jak tak sie do Ciebie zwraca. Taki człowiek więcej Ci podpowie. Wierzę, że jest Ci smutno. Buziaki.

Gość słony paluszek za słony
wiesz moja mama jest podobna, tylko nie wyzywa mnie, ale tez cokolwiek robie to jest prawie zawsze zle, dlatego nie lubie robic jak ona jest przy mnie, zle zmywam, nawet ostatnio pokazywała mi jak sie powinno zamiatac a dodam ze mam 24 lata, ma juz taki chrakter ze tylko to co ona zrobi jest dobrze zrobione, a jak ktos inny cos zrobi to ona musi to poprawiac

Gość też patrycja
ja mam 21 lat, a jest tak samo, też wyzywają mnie od darmozjadów szmat itd, studiuje na dwóch kierunkach, na obu dziennie a im i tak źle, bo moja koleżanka wyjechała do Irlandii i już zarabia :/ a ja dostaje stypendium i nie muszę brać od nich kasy ale im i tak źle :/ ehh, mam nadzieje, ze może uda mi sie gdzieś jeszcze zaczepić, bo już nie mogę wytrzymać :(

Gość prooowokacja
marna prowokacja

Gość na mój gust
to leń jesteś i tyle - kazdy ma granice nerwów - len do potegi

Gość ofe rma
po prostu nie mogę tego słuchać. żeby matka się tak odnosiła do własnego dziecka to przechodzi ludzkie pojęcie!!!!! rodzice mają być wzorem dla dzieci, autorytetem, przykładem. nie ma usprawiedliwienia na coś takiego. dziecko można karać, tłumaczyć mu ale nie lżyć i poniżać. ja nie chce pisać co ja myślę o twojej matce bo to w końcu matka ale w głowie mi się to nie mieści.

Gość twisty
Moja mama tez czasem mnie wyzywa. Chodze do najlepszej szkoly w miescie, swietnie sie ucze, pomagam jej w domu, zawsze odnosze sie do niej z szacunkiem. Zazwyczaj chwali sie mna na prawo i lewo, ale przychodza takie sytuacje, w ktorych potrafi mnie zwyzywac za byle blahostke. Cos wywroce, ale nawet nie zniszcze, szybko posprzatam, a ona zaczyna krzyczec, wyzywac mnie od debilek, idiotek. Ostatnio zrobila to nawet przy mojej kolezance. Bylo mi strasznie glupio... Czasem obiecuje sobie, ze tez tak ja nazwe, zeby zobaczyla jakie to uczucie. Nigdy jednak sie nie odwazylam, wlasnie przez ten gleboko zakorzeniony szacunek dla rodzicow.