Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna woda

bolace jajniki

Polecane posty

Gość czarna woda

Zbliza mi sie okres tzn planowo powinnam go dostac za 3 dni. Normalnie jednym z objawow zwiastujacych nadejscie miesiaczki byl bol piersi juz od polowy cyklu. Nawet jak okres mi sie spoznial to i tak ten symptom byl. Teraz tego nie ma, za to od paru dni bola mnie jajniki i to dosc mocno. wedlug was powinnam sie martwic i ewentualnie isc do lekarza czy to nic powaznego? Chce jeszcze dodac, ze od niedawna zaczelam sie z mezem starac o dziecko i wyczytalam w necie, ze sa ziola pobudzajace prace jajnikow. pije je od jakis dwoch tygodni. moze to przez nie?

Gość morphinka
to raczej kłucie czy ciągły bół? jeśli kłucie to ok. ale ciągły bół-to idź od razu do gina

Gość morphinka
nie napewno nie przez te ziółka do picia. idź do lekarza, kobito!

Gość czarna woda
Klucie raczej nie, to jest bol jakbym sie za bardzo wysilala cos w tym rodzaju. Wczoraj byl sielniejszy i nawet mialam wrazenie, ze moge dostac okres, ale nie przyszedl. Moze nie bylabym taka zdziwiona bo na dniach moge dostac miesiaczke, ale wogole nie czuje bolu piersi a do tej pory zawsze przed okresem mnie bolaly i bylt powiekszone. a teraz nic.

Gość a może to jest...
to ciąża po prostu

Gość czarna woda
Zastanawialam sie nad tym, ale jednym z objawow ciazy sa wlasnie bolace i powiekszone piersi a moje sa male i zero bolu.