Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinezkaaaaaa

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość pinezkaaaaaa

Witam, nie mam sie do kogo zwrocic.Mam 21 lat teraz bede na 3 roku studiow, od jakiegos czasu dziwnie sie czuje, tzn. mam ciagle twardy brzuch, powinnam juz dostac okres ale go nie ma.Niby moze sie opozniac od zmiany klimatu, podrozy bo wyjezdzalam.Zawsze zabezpieczalismy sie,, bardzo sie boje z wizyta do ginekologa czekalam do okresu...a teraz ehh;(((

Gość a jakies konkrety to co
ile sie spoznia? a nie podajesz tu info ze idziesz na 3 rok studiow :O co nas to interesi... a jak sie spoznia to sie robi test :)

Gość napewno jestes
w ciazy, chcesz tego czy nie

Gość pinezkaaaaaa
35 dni..chodzi o to, ze nie chce przerywac studiow ehh..czy tenm twardy brzuch to objaw?

Gość kaskala nr 1
ja też widzę że jesteś w ciąży, nie wmawiaj sobie kłamstw tylko idź do sklepu kupic pieluchy na zapas

czekaj bo nie nadazam......spoznia Ci sie 35 dni:O czy od ostatniego okresu tyle minelo???? bo to zdecydowana roznica.

Gość moim zdaniem to jest
to rowniez ciaza, pozdrawiam

Gość pinezkaaaaaa
sorki to ztych nerwow, od oststaniego okresu mija 35 dni..a z reguly mam gora 33.Zabezpieczalismy sie zawsze ale te dziwne uczucie w brzuchu po prostu sie boje i moze jakims cudem doszlo do zapolodnienia..

eeee przesadzasz:) uspokuj sie nie jestes w ciazy,,,sama pisalas ze zmienialas klimat wiec to jest pewnie przyczyna... a jak masz sie stresowac to idz rano kup test i bedziesz wiedziala, :)

2 dni i już panikujesz?:D ja zaczynam jak mi się spóźnia tydzień, dwa:P a na jakiekolwiek objawy ciążowe za wcześnie jest

Gość wczesna_wiosna_wroclaw
zrób jutro test i juz powodzenia

Gość pinezkaaaaaa
chodzi glownie o ten brzuch, po ostatnim okresie mam caly czas twardy brzuch..i od tamtego czasu mam takie wrazenie

Gość pinezkaaaaaa
juz chyba wole czekac na ten okres niz zrobic ten test he ale dzieki za pocieszenie

Gość mloda0605
nie jestes w ciazy bo sie zabezpieczaliscie cudow nie ma:)

Gość nie wiedzialam jeszcze
ze jestem w ciazy i mialam juz twardy brzuch jakby wzdety-tak jak ty

Gość musi być dobrze
Ja kiedyś się też bałam, na studiach właśnie. Okres mi się spóźniał 3 tygodnie, twardy brzuch, dziwne samopoczucie...W końcu poszłam po poradę do apteki i okazało się, że twardy brzuch to było wielkie mega zaparcie, spowodowane stresem i brakiem magnezu w organizmie. Pomogły mi tabletki na przeczyszczenie i magnez, okres też w końcu dostałam, spóźniał się ze stresu i z powodu upałów. Ale lepiej zrób test, po co się denerwować.