Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Don pedro sanczo X

Facet mowi,ze jestem zimna

Polecane posty

pisze mi sms,ze bedzie o mnie myslal i mnie lubi i takie tam. Moja reakcja byla prosta,napisalam,ze nie musi mi slodzic, zeby sie ze mna przespac. A wniosek moj ,ze on tylko tego chce wysnulammz jego ciaglego gadania o seksie. A jak mu to napisalam, to sie obrazil i zapytal czy wole byc traktowana jak dziwka. I kto tu jest glupi?

Gość defghn bv
chyba ty "nie musi mi slodzic zeby sie ze mna przespac" czyli ma cie traktowac jak dziwke? wziac i wyruchac? tego chcesz? :O

kobito, a co w tym zlego, ze facet napisal, ze cie lubi i o tobie mysli?? Przewrazliwiona jestes :P I jeszcze mu odp. ze nie musi ci slodzic, zeby sie z toba przespac :O

Gość the-bill
ty !! (brawa publiczności !! to prawidłowa odpowiedź)

Gość defghn bv
ja bym sie cieszyla ze podniecam faceta i ze mysli o seksie ze mna, w koncu seks to wazna sprawa w zwiazku, a swiadomosc ze jest sie atrakcyjna dla faceta tylko podnosi moja pewnosc siebie a ty jestes jakas dziwna

Gość kasikonik
czyli Ty sie chcesz z nim przespać, a on Cie wkurwia, bo wstawia romantyczne frazesy księzycowego kochanka?

Gość kasikonik
bo jak Ty nie chcesz to go spław zwyczajnie i już

Gość glupia babo
a nie wiesz ze zwiazek to prosto mowiac przekazywanbie sobie genow ? tylko ze w swiecie tak sie przyjelo ze "otoczka" musi byc czyli grzecznosci komplementy czulosc , tym sie roznimy od zwierzat ze uczucia graja rownie wazna role . jesli nie odpoiwada ci ten facet to go olej i znajdz bardziej romantycznego z ktorego oczu moznaby bylo odczytac wielka milosc do ciebie i tyle. ja tu nie widze szczegolnego zainteresowania z twojej strony jego osoba