Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak wlasnie

mam już dosyć,ale jest alkohol

Polecane posty

Gość tak wlasnie

Gość re music
Najgorsza to może nie,doraźna.Nikt nie zaprzeczy że doskonale tłumi uczucia

Gość
Alkohol się nie sprawdza-myśli nmie da sie zabić a upijać sie na smutno nie ma sensu ! No chyba że z ogólnie pojętej nudy...

Gość miedzy nami menelami
ja wlasnie ćwicze ;p ale jak dostatecznie sie upije to pewnie chwyce za telefon i zaczne tracic twarz

Gość wlasnie
Tlumi uczucia,pomaga znies negatywne uczucia,pewnie że to droga to nikąd ,ale właśnie doraźnie jest rewelacyjny.W odpowiednich ilościach wcal nie jest drogą do nikąd.Odpręża,smutek przegania:)

Gość wlasnie
najprostsza i najmniej skuteczna metoda-długodystansowo tak!! ale doraźnie? znasz coś lepszego??

Gość a mi by sie wlasnie przydal
a nie mam... Juz mi zoladek wysiada, leb mnie boli ze zgryzoty. Alkohol swietnie pomaga doraznie. A tego potrzebuje :(

i chocby nie wiem co... nie upijam sie na smutno! Jakby tak bylo, to bym nie mowila, ze to swiettny sposob na smutki i problemy. Oczywiscie ktorkotrwaly. Bo problemow nie rozwiaze. Ale pocieszy i rozwieje smutki. Problemow czasem nic nie rozwiaze, to przynajmniej stresow mozna sie pozbyc :( Popieram autorke/autora :)

Gość mijaaaaaaaaaaaaaaaa
o tak ja pije zawsze jak mi źle i jest dużo lepiej gdyby nie wino i driny już bym nie zniosla tych ciosow od życia dziala jak zimny okład z lodu jak cieply swetr w mrożny dzień jak narkotyk dla ludzi na głodzie pozwala mi widzieć slońce w pochmorne dni

dobrze to okreslilas ;) dzisiaj to bym sie napila... Jutro sobie kupie. Bo nie wyrobie :O

Gość ja osobiście
nie pije ale kusi mnie zeby wypić bo tez mam wszystkiego dość:(

mnie tez dzis kusi. Jakbym miala to bym sie nawet dwa razy nie zastanawiala...

Gość wlasnie
wiem,że to droga do nikąd,picie? Alkohol jest dla słabych ludzi ,bo pod jego wpływem stają się silni? hmm,raczej nie ,po prostu alkohol opręża,mogę być silna i bez niego,ale wyłącza uczucia,zwłaszcza uczucie braku drugiej osoby, pomaga ,tłumi smutek istnienia,ból poczucia bliskości

Gość wlasnie
*ból braku poczucia bliskości

Gość ja osobiście
ja jeszcze nigdy nie piłam...

Hheheh, im dłużej się tym leczysz, tym wyraźniej widzisz, że kuracja się przedłuży..

dlatego to zdaje egzamin jako "kuracja dorazna"... Skoro moich problemow nic i nikt nie rozwiaze to chyba mge na chwile chociaz przestac o nich myslec. I moc czasem zasnac bez sciskania w zoladku? :)

no tak, ale gdzieś się ta "doraźność" musi skończyć, no nie? Im dłużej zaznajesz ukojenia, tym trudniej go sobie odmówić. Ot i masz kolejny problem.. do kmpletu poprzednich

no sama widzisz, ze nie mam dzisiaj... A bym sie napila :( Moze jutro kupie... Nawet nie mam glowy do tego by sie zaopatrzec. Ale jakby bylo to bym skorzystala z mila checia. Tak mam ochote zapomniec na chwile :O

Gość rzekatajemnic
Na mnie tak dziala jedzenie, a wlasciwie slodycze. Kiedy zjem slodkie czuje taka blogosc, znika napiecie i smutek. Ale alkohol chyba lepszy bo nie tuczy tak jak slodycze.

dluzej trzyma. I fajnie sie spi... Jeszcze lepiej jak sie popije Nerwosolem :)

Gość ja osobiście
smutne piosenki tez są fajne...

smutne piosenki chyba jeszcze bardziej smuca... No nie wiem - dla mnie nie ma nic lepszego na poprawe nastroju w takich chwilach jak alkohol...

Gość molto triste
a nie czujecie, ze potrzebujecie coraz wiekszej ilosci alkoholu, aby utrzymac to dobre samopoczucie?

Gość mijaaaaaaaaaaaaaaaa
pilam kiedys z nerwosolem ale pije tylko jak bardzo miźle i nie umiem i nie moge tego zmienic choc bardzo chce bo są niestety trudne i przykre chwile gdy nawet nadzieja umiera i nie da się ich przeskoczyć więc jak się napije mam lepszy nastrój i łatwiej mi pogodzic sie z tym co dzieje sie wbrew mojej woli

Nie. Mi czasem wystarczy jedno piwo. Czasem wiecej. Teraz nawet nie mam ochoty pic (wtedy nie mam nastroju) ale wiem ze jakbym zaczela to by mi pomoglo :)

mijaaaaaaaaaaaaaaaa---> No wlasnie :( Dokladnie tak samo... Nerwosolem popijam, na lepszy sen...