Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UnderWorld...

JAK POZNAC CZY JEST SIE GRUBO KOSCISTYM CZY CHUDOKOSCISTYM???!

Polecane posty

Gość znam kilka dziewczyn
cos takiego nie istnieje. kosci kazdego czlwieka waza mniej wiecej tyle samo. lekarze uwazaja, ze czegos takiego poprostu nie ma. to ludzie sobie cos takiego wymyslili. mozna roznic sie budowa, wzrostem, ale nie gruboscia kosci.

Gość Jokosa
jak to nie? Ja naprzykład jestem chudokoścista i dlatego choćbym przytyła to moje kości będa bardzo cieniutkie, tyle, że okryte warstwa tłuszczu. A doszłam do tego tak, że gdy przykucasz to w okolicach łydki masz bardzo dobrze widoczną kość. Oceniasz wtedy jej grubość względem nogi, a najlepiej porównać z inną osobą o podobnych wymiarach. Pozdrawiam.

Gość fez
Nie wiem, czy u kobiet jest tak samo, ale u mezczyzn mierzy sie obwod nadgarstka. powyzej 20cm- grubokoscisty ponizej - chudokoscisty

ja tez mam chude kosci i choc waze malo to mam sporo tkanki tluszczowej i miesni. mam kumpelle ktora wazy tyle samo i ma taki sam wzrost i jest chuda jak patyk

Gość złośliwynien
idiotki - tłuszcz w około kości..... boże daj umrzeć

Gość mam takie same wymiary
jak moja siostra, ktora wazy 15 kg mniej , nosimy te same ciuchy - mamy zupelnie rózna budowę kosci, no bo czego innego.

Gość sllslslslslsl
Znam kilka dziewczyn - bredzisz panna jak potłuczona. Oczywiście że istnieje coś takiego jak budowa grubo i drobnokoścista i tabele wzrostu i wagi często ją uwzględniają podając idealną wagę. Poza tym to widać "na oko" - i to odpowiedź dla autorki: jak masz delikatne rysy, cienkie paluszki, smukłe kostki = masz budowę drobnokościstą.

Gość mam takie same wymiary
acha, siostra ma osteoporoze, ja nie

Gość jowitaaaaa
ja mam 32 lata a dłonie jak u 11 letniego dziecka mam drobne kości łydki mam szupluteńkie w pasie mam 60 cm a stope mam rozmiar 5 albo 4 - zależy niektóre dziecięce buty na mnie pasują :-) ludzie myślą, że mam 22 lata . To dlatego że mam chude kości i nie tylko, inne czynniki też ale to jest jeden z wielu