Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *** Atram ***

Dlaczego tak jest??

Polecane posty

Gość *** Atram ***

Okres spóźnia mi się DWA tygodnie :( Dwa miesiące temu kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia chociaż nie całkiem bo zaaplikowałam sobie Pantentex Oval N i wszedł we mnie tylko dwa razy.. Potem dostałam normalnie okres.. A w tym miesiącu.. NIE DOSTAŁAM Kochałam sie z chłopakiem ale z prezerwatywą i nic podejrzanego nie było prezerwatywa nie pękła nie zsunęła się NIC! A ja nie mam okresu ;( Dodam że w tym miesiącu brałam antybiotyk KLABAX.. W dużych dawkach i jest on bardzo silny.. Wzięłam go dwa opakowania na migdałki.. Czy to ma coś do rzeczy??

Gość migotka234
a ile masz lat?? moze jestes jeszcze wieku dojrzewania a wtedy nie zawsze okres jest regularny..

Gość *** Atram ***
Mam 18 lat Nie powiem raz też tak miałam okres spóźnił mi sie dwa tygodnie ale nic nie podejrzewałam ;/ a teraz się boje!

Gość migotka234
zrob tes i po sprawie ale ja mysle ze to tylko zaburzenia..

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak sie martwisz po prostu zrób sobie szybko test, pewnie bedzie negatywny, a potem idz do gina po tabletki lub inna pewna metode i stresy z głowy.

Gość *** Atram ***
Nie mam jak zrobić testu. Jestem z rodzicami na wakacjach za granica ! Wszędzie gdzie wychodzę to z rodzicami i języka też za dobrze nie znam

Gość migotka234
to moze klimat inny tak na ciebie zadziałał ??? poczekaj wypoczywaj i sie nie stresuj!!

Gość *** Atram ***
Tylko mi sie spóźniał tydzień w domu i teraz tydzień jestem tu i nie ma nic ;/ nie wiem już sama

Gość lalkawertyq
wiesz jak jestes w ciazy to juz nic nie poradzisz. a jak nie jestes to nie ma sie czym martwic. zreszta jesli badzo sie martwisz to popros w aptece po angielsku o test ciazowy. wszedzie znaja angielski. szybciutko zrób go rano jak rodzice spia. i bedziesz miala spokoj. nie martw sie na zapas.