Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue cafeeeee

CZY TO JUZ ZDRADA ??

Polecane posty

Gość blue cafeeeee

Mam faceta i bardzo go kocham ... jestesmy ze soba juz 2 lata ... kocham go straszne i nie wyobrazam sobie ze moglabym go stracic ;( ...on ma fajnego znajomego .. na imprezach go widze ... on mi pisal eski ze sie zakochal ,pisal wierszyki milosne,ze mu sie podobam itd ! trwa to juz pol roku ! na pcozatku ja na to nie zwracalam uwagi ( mimo ze jest zajeee*istym facetem eh kurde) ale kocham swojego faceta i tylko on sie dla mnie liczy ! tamtego owszem lubie i uwazam ze jest boski ale ... mam swojego jedynego ktory jest dla mnie wszystkim ! do tej pory zlewalam te eski tego kolesia i pislaam mu ze mam faceta i ze nigdy nie bede jego ! ale ostatnio .... odwzajemniam jego eski ... mozna powiedziec ze przez eski piszemy sobie o seksie ... o tym co lubimy ... on mi pisze ze lezy nagi a ja pisze ,uuuu gdybym tylko kolo ciebie lezala mmm chodz do mnie'' :| ostatnio w ncy na gg gadakam z nim 6 godzin ! bho moj facet spal ! nie mieskamy razem ... wkrecilam sie w te rozmowy z tym chlopakime ,. ostatnio mi sie snil .. no coz - jest boski ! ale nie .. nie zdradze swojego faceta .. ale gdyby on wiedzial o tych eskach ;/ czy to juz zdrada ??? po prostu ja lubie takie rozmowy bo lubie podniecac heh i kusic .. ale ne zdradzilabym nigyd :(

Gość kasikonik
dopoki możesz opowiedziec swojemu chłopakowi co robisz i piszesz - to nie zdrada. Ale skoro sama już czujesz,ze przegięłaś... to chyba sprawa jest jasna, nie?

Gość Kwestia czasu...
a i tak zdradzisz, skoro już piszecie do siebie takie sms'y

Gość całkowicie czarny kot
zawiodłaś jego zaufanie = zdradziłaś

Gość blue cafeeeee
Fleur. - dla mnie tez ;( ja swojemu facetowi bym tego nie wybaczyla ! i mam do siebie pretensje :(( ale to dlatego ze ostqtnio mnie zaniedbywal ! :( całkowicie czarny kot - wiem :(

Najlepiej przestań gadać z tamtym i nie mów nic chłopakowi, bo jak sie dowie, to.... Zresztą nie wpadłaś na to, że może ten chłopak opowie komuś o waszych smsach, a plotka dotrze prosto do twojego chłopaka?

Gość blue cafeeeee
Fleur. - ale to jest silniejsze ode mnie :( ta chec pisania z tamtym eskow :| i rozmowy na gg i przez telefon ... a jak sie widzimy na zywo na imprezie gdzie jetem ja i moj facet i tamten koles to tylko na siebie patrzymy pokryjomu i sa usmieszki :(( widze sie z moim chlopakiem i jest cudnie,nie mysle o tamtmy .. ale gdy moj chopak odjezdza do domu to wchodze na gg i sie zaczyna gadka za tamtym :(( co ja mam robic ;(?? tamten raczej nie powie ... mam andzieje

No to sutuacja nienajlepsza. Nie wiem co ja bym zrobiła...

Gość blue cafeeeee
Fleur. - ehh najgorsze jest to ,ze moj facet nigdy by mi tak nie zrobil :( znam go :( a ja zaczelam to robic gdy mj chlopak mnie wkurzyl ;/ zaniedbywal ;/ i sie wkrecilam na maxa :((

Gość /eden/
Gdy chłopak Cię wkurzy najlepiej dać mu wyraźnie do zrozumienia co Ci się nie podobało pisząc smsy do jego kumpla na pewno go nie ukarałaś, bo on o tym nie wiedziałaś. Tylko sama sobie namieszałaś

Gość /eden/
on o tym nie wiedział...

Gość Kwestia czasu...
Jakbym widziała siebie jakis czas temu. Tak samo zafascynował mnie pewien chłopak, oj też świrowałam na punkcie pisanych sms'ów, które dostawałam i tylko czekałam az mój chłopak gdzies pójdzie bym mogła napisać, by on mógł napisać. No i stało się. A też zapewniałam, ze nigdy nie zdradzę bo kocham tak bardzo mocno. I co pomyślałam inną częścią ciała najgorsze jest to, że nie skończyło się to tylko na jednym razie. Potem kolejne spotkania, a w głębi duszy nie dałam rady sobie z tym poradzić - z jednej strony mój cudowny chłopak, skarb a z drugiej głupia fascynacja. Dzisiaj mam to za sobą. Jestem z chłopakiem, nie powiedziałam. Nie chce Go ranić bo niby dlaczego ma cierpieć za moj brak odpowiedzialności za debilizm. Radzę Tobie zerwać tą znajmomośc albo przemyśl to wszystko - bo może ten drugi wcale nie jest taki fajny? Może to tylko chwilowa fascynacja - ktoś inny, ktoś kto zwrócił na Ciebie uwagę, bo jak sama napisałaś chłopak Cię zaniedbywał. Ja na Twoim miejscu nie ciągnęłabym tego dalej - mówię to z własnego doświadczenia - bo oczywiście są znajomości męsko damskie ale u was to już coś więcej skoro piszecie o seksie jak lubicie itd. Uważaj

Zdrada jest jak Ci włoży kutasa w cipkę włożył ci? Nie! No to w czym masz problem?

Gość postaw się w jego sytuacji
piszesz zbereźne smsy z jego kumplem a nie z nim, i usprawiedliwiasz się sama przed sobą że ostatni cię zaniedbywał, to ma być miłość ??? moja była zrobiła podobną akcję, dowiedziałem się rok po fakcie, bardzo ją kochałem ale zaufać już nie mogłem... (Miłość i nienawiść to dwa ostrza tego samego miecza!) Jeżeli się o tym dowie, a cię naprawdę kocha znienawidzi cię. a wracając do meritum tak to zdrada.

Gość Moim zdaniem ...
jestes po prostu, głupia, naiwna smarkulą (wybacz ale tak myslę) Sama nie wiesz co chcesz, a juz na pewno nie kochasz swojego faceta, zreszta sam fakt, że ciągle powtarzasz , że go kochasz budzi wątpliwości... Czy to jest zdrada ? Wg mnie tak A jeżeli by była sytuacja odwrotna, jeżeli on by tak robił jak ty - czy to by była zdrada ? Bardzo możliwe, że tamten facet po prostu bawi się tobą i ......... pewnego razu pokaże te sms-y czy rozmowy z tobą twojemu facetowi ... i co ? Nie wolno bawić sie kogoś uczuciami, pamietaj o tym Być dorosłym to również m.in. znaczy, że trzeba podejmować trudne decyzje, a ty jesteś jak ten przysłowiowy pies ogrodnika ... sama właściwie nie chcesz a innej nie dasz

Gość ofe rma
"Fleur. - dla mnie tez ;( ja swojemu facetowi bym tego nie wybaczyla ! i mam do siebie pretensje ale to dlatego ze ostqtnio mnie zaniedbywal ! " czy naprawdę kobiety są takie głupie, zepsute i nie mają charakterów czy to tylko ta jedna?

Gość ofe rma
"Dzisiaj mam to za sobą. Jestem z chłopakiem, nie powiedziałam. Nie chce Go ranić bo niby dlaczego ma cierpieć za moj brak odpowiedzialności za debilizm." ale rogaczem to już może być spokojnie, nosz co za kurew.

Gość tez mnie to zastanawia
sama napisałaś w swoim 2 poście, ze dla Ciebie to zdrada to po cholere topic zakąłdasz zpytaniem czy to zdrada jak znasz odpowiedź na to pytanie?:o