cartedor 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Witam wszystkich cierpiących na tą straszną chorobę, nie wiem może to głupi pomysł ale chce zorganizować takie forum typu AA nasze będzie AB! chciałabym się wyleczyć z bulimii bo jest mi z tym ciężko, nie mogę z nikim na ten temat porozmawiać,bo nikt o tym nie wie. może znajdą się tu osoby,które się wyleczyły bądź chcą wspólnymi siłami ją pokonać. więc może zaczne od siebie: nazywam się kasia i cierpię na bulimię od 3 lat, mam 17 lat i mieszkam w Bydgoszczy, przyczyną mojej choroby jest ciężka sytuacja rodzinna... narazie nie mam odwagi napisać więcej, mam nadzieję że nasze forum pomoże ludziom takim jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odwykowa Napisano Lipiec 25, 2008 masakra.. aleś ty glupia.. wzruszyla mnie twoja historia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Lipiec 25, 2008 a nie lepiej taki temat założyć na ogólnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach