Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatna joa

Samotne wieczory...

Polecane posty

Gość delikatna joa

Witajcie :) Troche mi smutno, naszlo mnie na refleksje. Jem kisiel z torebki, slucham radia zet, i tesknie, sama nie wiem za czym... On juz nie zadzwoni... Nie spelnilam jego oczekiwan i to na tyle calej bajki. Romantycznie to jest tylko w filmach ;) Stuk puk, pije Wasze zdrowko! :) (ide po drinka) Napiszcie co robicie kolezanki :)

Gość
wiesz, może to i lepiej że nie zadzwonił - unikniesz gorzkiego rozczarowania... chętnie bym się napiła ale w pracy nie wypada :p

ja "buszuje" po necie,teraz mi wolno.Cale miesiace nie wolno bylo mi zagladac na kaffe,tylko nauka i nauka.....Teraz mam troszke wolnego,wiec.....Nie pije zadnych alkoholi,ale mam wode gazowana,wiec Twoje zdrowie🖐️

Gość delikatna joa
:) Razniej mi tu z wami, chociaz sie nie znamy :D To wasze zdrowko! I widze, ze temat samotniczek tez juz jest. Nie jestem sama. Co do faceta, to wiecie, to kurcze boli, gdy facet nagle traci zainteresowanie, bo weekend nie byl po jego mysli... Traci sie wiare w siebie, ja tak mam, ze to przezywam i tylko sie plakac chce. Ale coz, life is brutal. Wasze zdrowko!

life is not brutal,life is beutiful,life is grat,life is ....the best think,that happened to me.I love life,I love myself,best of all,I love my Grandmother

Gość delikatna joa
w morde jeza - poprawilas mi humorek :)) Masz racje, life is what you make of it. :)

Gość scharlotte1987
1. Można chodzić w piżamach nawet do wieczora 2. Nieograniczony podryw 3. Łóżko tylko dla Ciebie na wyłączność 4.Zero utraty nerwów przez zazdrość 5.Dużo czasu na przyjaciół 6.Jeszcze więcej czasu dla siebie 7 i wiele innych rzeczy,które można robić bezkarnie , popadając w lekki egoizm 8. Inajważniejsze : samotne wieczory mają same plusy jesli w końcu nadchodzi ich kres 9. Wcześniej czy pózniej dobrze jest jednak otworzyć się na kogoś by nie zdziczeć do reszty 10.Najlepsze lekarstwa na samotne wieczory to : dobra komedia, śmietankowe cappucino , internet