Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaas

Dostalam w twarz

Polecane posty

Gość kaas

...nie doslownie, ale czuje sie jakby ktos tak porzadnie mi przywalil w twarz. 2 tyg. temu rozstalam sie z facetem. Wlasciwie on mnie zostawil z takiego powodu, ze czuje sie jak smiec. Jestem studentka. Wynajmuje maly pokoj, pracuje sprzatajac klatki schodowe. Za te pieniazki oplacam studia, rachunki, jedzenie i od czasu do czasu \"fundne\" sobie jakas kiecke:). Moj obecnie byly jest juz ustabilizowany. Dobrze zarabia, niedawno kupil mieszkanie, ma samochod, stac go na markowe ciuchy, drogie perfumy, czyli praktycznie juz sie ustabilizowal. Ja nadal zyje z dnia na dzien. W dniu zerwania powiedzial mi, ze nie chce byc ze mna bo ja nie mam takiej stabilizacjii jak on i go swego rodzaju ograniczam bo on chce chodzic do teatru, restauracjii a mnie na to nie stac. Ja nigdy od niego nic nie chcialam a juz zwlaszcza jesli chodzi o sprawy materialne. Na odchodne dorzucil tylko ze gdybysmy sie nadal spotykali bylby to swego rodzaju mezalians. Ten tekst tak mnie upokorzyl, ze do tej pory placze nie z powodu zerwania, ale tego, ze poczulam sie jak nic niewarty smiec. Chyba bolalo by mnie mniej gdyby powiedzial, ze juz mnie nie kocha

Gość facjata6565
Ze mną zerwał facet, bo nie chciałam poprosić mojego ojca i dziadka żeby pożyczyli mu pienieądze. Koleżanki często mi powtarzały, że ożeniłby się ze mną gdybym miała więcej pieniędzy. Jedno wiem po tym wszystkim. Nigdy więcej. Trzymaj się kobieto, kup sobie kieckę, popłacz czasem ze złości, żalu itp.

Gość werrka
mezalians to może i by był, ale w drugą stronę :D . mądra + idiota to nie jest dobre połączenie. ciesz się, że masz chwasta z głowy

Gość kaas
Dziekuje kobietki za kilka slow otuchy. Poprawilyscie mi humor:)

Gość facetttt
Ten tekst nie mogl Ciebie upokorzyc. Ciesz sie ze pozbylas sie buraka :-). Z Twojej wypowiedzi wynika ze jestes madra i poukladana osoba. Chetnie bym sie z Toba spotkal :-).

Gość kaas
Ja jak zawsze okazalam sie glupia gesia...wszyscy mi powtarzali, ze to nie jest facet dla mnie bo mnie nie docenia, jest egocentrykiem. Ale ja oczywiscie pozjadalam wszystkie rozumy swiata i wiedzialam lepiej, ze on wcale taki nie jest. ALe widac sie przejechalam. Bylismy razem 2 lata...ciesze sie ze to sie skonczylo i wreszcie przejrzalam na oczy. jednak boli jak cholera to, ze potraktowal mnie jak kogos kto nie jest nic wart

no cóż byłaś ze śmieciem- żadna praca nie hańbi- uczciwie zarabiałaś i nie ważne w jaki sposób każdy musi zacząć, facet najwyraźniej ma mega kompleksy i nowobogacki charakter, kiedy skończysz studia dostaniesz świetną posadę i będziesz dużo zarabiac a on przegra na giełdzie i będzie żebrał na piwo- takie historie to nie jednostki ;) głowa do góry nie warto się zastanawiać nad słowami dupka- słoma z butów mu wychodzi i tyle!

Gość kto lubi zbierac jagody
zanim wyjde z domu to troszke poczytam.Nie daj sie,zycie jest piekne i warte zachodu,na takiego szkoda Twojego czasu.Moze wybierzesz sie na jagody????Las o poranku jest piekny,mozna sobie myslec....i znalezsc duzo rozwiazan zyciowych.Las uspokaj❤️

Gość TruskawkowaKrolewna.
To idiota byl. Dziekuj Bogu ze juz z nim nie jestes. Bylam z kims kiedys, kto patrzyl glownie na kase. Duzo zarabial a ja bardzo niewiele..niby bylismy razem ale czas spedzalo sie glownie na rzeczach "darmowych". Dopiero pozniej mi sie oczy otworzyly ze on pilnuje zeby na mnie nie wydawac.. ani kwiatow ani misia.. nic. Przy jednej z ostatnich klotni krzyczal po mnie ze malo zarabiam i nie mozemy z tego powodu robic wspolnych planow na przyszlosc jak wyjazd w gory czy wakacje.. bo mnie NIE STAC. I jezdzil sam. To byla pomylka, porazka, nie wiem jak to nazwac. Dodam ze dawalam z siebie wszystko dla nas..dla naszego zwiazku. On jedynie byl. Tacy panowie nie sa warci spluniecia.. Milosc przechodzi z czasem :(

dla "kaas" > Moj obecnie byly jest juz ustabilizowany. Dobrze zarabia, niedawno > kupil mieszkanie, ma samochod, stac go na markowe ciuchy, drogie > perfumy, czyli praktycznie juz sie ustabilizowal. Ja nadal zyje z dnia na >dzien. W dniu zerwania powiedzial mi, ze nie chce byc ze mna bo ja nie >mam takiej stabilizacjii o ile NIE jest to prowokacja (czy moze istniec taki idiota???) to ja szukam kobiety, i tez zaczynalem pracowac kiedy mialem 18lat, i zaplacilem za moje zycie i studia od tego momentu. jesli chcesz poznac mnie, zapraszam na email

dziewczyno, głowa do góry! Ten palant nie był Ciebie wart, nie potrafił docenić tego co ma. Ciesz się, że jesteś wolna i możesz poszukać kogoś wartościowego:-)

Był egoistą skoro on miał wszystko i nie zapewnił Ci tego samego. Skoro zerwał znajomość to widocznie nie kochał Cie prawdziwie. Jeśli nadal bylibyście razem miałabyś z nim większe problemy, czułabyś sie przy nim nieodwartościowana, dobrze, że odszedł. Pamiętaj że nikt nie jest niezastąpiony. Jak nie ten to inny, przy którym będziesz szczęsliwsza :)*

dupa nie facet. nie mógł Cię po prostu zaprosić jak chciał gdzieś wyjść?? - przecież miał kasę. to on się powinien wstydzić swojego zachowania, a nie Ty czegokolwiek.

Gość No i ciesz się
że masz go juz z głowy, po prostu to facet nie wart ciebie Nie raz i nie dwa ... bywa tak, że trafiamy do klatki z nieodpowiednim facetem ... Jeszcze życie skopie mu tyłek, ma to jak w banku To żałosna kreatura ... współczuję jego przyszłej dziewczynie Powodzenia 🌼

a mówią, że kobiety to zimne i wyrachowane suki. a tu proszę, kurwiszonek się znalazł, który chciałby bogatą panienkę :D