Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2323232323

Wiecznie zmeczony chlopak

Polecane posty

Gość 2323232323

Mamy po 23 z laa zchłpakiem, oboje pracujemy, on robi na hali obróbki tak do 15.oo, rpoblem jest taki ze jest wiecznei zmeczony, rozumiem że po pracy (mieszka z matka) musi jej poswieciec czas i zawozi ja na zakupy i że w pracy fizycznie tez sie zmeczy. Potem spotykamy sie ze soba. Z tymze jest to juz kolo 19.oo wiec tak pozniej troche, problem jest w tym ze jemu sie nic nie chce robic tylko spac, przychodzi do mnie troche ise powyglupiamy itp a potem za jakis czas doslownie oczy mu sie zamykaja i wcale nei czuje jakbym byla z chlopakiem, tylko sama. I tak jest dzienw dzien, juz mam dosc tego, mowilam zeby jak jest taki wymeczony to sie nei spotkamy niech sobie odpocznei porzadnie, albo zeby tak swojej mamie nie nadskakiwal ze codzinnie musi ja gdzies wozic zeby wresszcie sama cos zalatwila. Al nadal dno, meczy mnie takie cos naprawde, tez mam obowiazki i duzo rzeczy robie w dzien meczacych a jednak chce znalezc jeszcze troche tych sil zeby z nim czas spedzic, ale nie na patrzeniu jak zasypia :(

Gość 2323232323
jej :( nie straszcie mnie

Gość Dop******lam dziś każdemu
mało energii może źle jada

Gość 2323232323
No z tą dietą to u niego nie najlepiej, ciągle mu mówię żeby świnstw nie jadał tyko cos porzadnego, ale on jak dzieciak upearty. O zabawianie z innymi bym sie nie martwiła :]

Gość Zespuł Dałna
"O zabawianie z innymi bym sie nie martwiła :]" Impotent :D ?

Gość 2323232323
No nie, robimy to codziennie i podoba nam się. Ah nie ma to jak ludzka zazdrość :D hehe

Dokladnie. ja po pracyi nie tylko , zawsze bylem zmeczony. Ciagle chcialo mi sie spac. Zaczalem pic sok z pokrzywy i jak reka odjął :) widac czegos mi tam brakowalo :]

Gość hehłonm
to ja codziennie to robicie,to chyba nie jest aż taki znowu zmeczony:D

Gość 2323232323
mówiąc o tym,że robimy to codziennie miałam na myśli zabawę w Twistera :classic_cool:

Gość 2323232323
no właśnie paradoks taki że na to zawsze znajdzie siłę, tylko potem dosłownie pada ze zmęczenia, a ja się rozbudzam na maksa i mam mńóstwo energii po, no i taki dinks

Gość 75686758678567
tak i juz tak zwykle po 21 robi sie spiacy.....