Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Desdemon

Pragnę gorącego romansu z mężatką...

Polecane posty

Poszukuję mężatki, która ma niezaspokojoną potrzebę bliskości, emocjonalnej i fizycznej... Która choć pozostaje w związku, to jest sama ze swoimi pasjami, marzeniami, pragnieniami, potrzebami. Nie szukam przygody, pragnę długiego, dyskretnego, gorącego romansu. Mieszkam w Warszawie.

Gość Możesz mieć romans z moją żona
Bardzo gorący bo będziesz romansował z piekarnika w razie czego:classic_cool:.

Nie chcę rozbijać nikomu związku, tak jak nie chcę rozbijać własnego. Jestem żonaty i myślę, że to będzie bardziej fair... Poza tym może łatwiej będzie nam zrozumieć wzajemnie nasze potrzeby, jak też ograniczenia, choćby czasowe...

Gość poiuytre
przecież w ten sposób możesz rozbić 2 związki... a Twoja zona...? też zdradza?

Gość Angeluś
Czasami to czego pragnięmy później okazuje się że tego nie potrzebowaliśmy.

Gość to dawaj fotę....
co tak w ciemno....muszę zobaczyć czy warto czekam.....

Gość pozdrowienia i powodzenia...

Tak, moja żona zdradza mnie nie interesując się tym co czuję, czego pragnę, o czym marzę... Taka zdrada boli bardziej niż zdrada fizyczna. Przynajmniej mnie...

Gość sprawdź
@

Gość to dawaj fotę....
a ile masz lat?

Gość ile latek masz

Gość ile latek masz
to w sam raz hahahhah:) ale za daleko :P

Gość być może...
a ile ona powinna miec?

Gość a czy
Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. - Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też

Gość To stare i nieświeże
"Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. - Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też" :P A autor przyznał się że jest starym próchnem:P.

Nie ma większego znaczenia ile będzie miała lat, może mieć 30 a może i 50. Ważne, żeby chciało jej się przeżyć jeszcze coś pięknego...

Gość Podejrzewam ze to pedofil
"być może... a ile ona powinna miec? " I powyżej 40 lat uzna za stare:P.

Gość być może...
ja mam 27 :D

Gość być może...
i męża który mnie zdradza....

Gość a czy
Co mówią jądra przy stosunku? - Szef zapier..., a my się obijamy...

Gość być może...
no i w tym wypadku odległość to nie problem :D

Gość betiiiii
a Ja mam 29 i męza, szkoda tylko ze jestes z wawy troche daleko :( A zreszta mysle ze bedziesz miał w czym wybierac a ja nie chcę byc uczestniczką castingu

Gość a czy
- Seks pozamałżeński jest podobno grzechem? - Na pewno grzechem jest źle wykonany!