Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja2589

pierwszy dzień okresu.

Polecane posty

Gość Ja2589

hej. jaki macie okres w pierwszym dniu ?? ja w pierwszy dzien mam różowy ,jasno różowy i malo go leci... pare plamek, boli mnie brzuch a na kolejny dzien jest juz normalny czerwony i leci go wiecej .. czy to normalne?

Gość Ja2589
????????????

Gość Ja2589
no własnie a ja? boli brzuch ale pare rózowiutkich plamek poleci i juz. a na drugi dzien wodospad! czy to normalne?

Gość Ja2589
moze ktos ma tez tak?? prosze o jakas pomoc...

Gość niepytaj
pierwszy dzien jak go okreslasz to plamienie najprawdopodobniej, pierwszy dzien nalezaloby liczyc od Twojego drugiego. Plamienia przed okresem sa dosyc czeste, u niekotrych kobiet poziom hormonow spada nagle wrecz lawinowow u Ciebie najwidoczniej wolniej, stad plamienie i rugi dzien jak to okreslilas wodospadu. ALe pomimo to wizyta u lekarza odpowiedniej specjalizacji nie zaszkodzi bo trzeba by bylo obejrzec czy nie ma zadnych uszkodzen nabłonka, walcowaty lubi czasem lekko przekrwic sie.

Gość an//
U mnie tez w 1 dzien jest mało krwi ale za to ból brzucha niedowytrzymania. Drugi dzien jest duzo bardziej obfity

Gość nic.
u mnei podobnie, pierwszy dzień raczej mało, potem zaczyna się więcej.. (od nocy) . jest tragicznie.

I ja, pierwszy dzień, a przynajmniej pierwsze kilka godzin, to tylko takie plamki - co zresztą bardzo mnie cieszy, jeśli jest za wcześnie to to alarmuje mnie, że właśnie rozpoczął mi się okres, i muszę szybko się zabezpieczyć podpaską. A późniejsze dni już normalnie, tak jak każda, mam normalne krwawienie :)