Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfa liliowa

Jak dotrzeć do skrytego faceta?

Polecane posty

Gość nimfa liliowa

Facet z którym się spotykam jest strasznie skryty. KIedy ma problemy, np w pracy nie chce o tym w ogole rozmawiac, nic mi nie chce powiedziec. Zamyka sie w sobie i na tym koniec. Jak do niego dotrzec? Czy da sie cos zrobic, zeby byl bardziej otwarty na rozmowy o problemach, uczuciach itp? Jest mi strasznie przykro, kiedy on zbywa mnie kiedy zaczynam rozmowe....

Gość nimfa liliowa
up

Gość Dop******lam dziś każdemu
nie da się chyba że go trochę upijesz

Gość pinczoszki w groszki
a ja wygrałem życie kope lat🖐️:) gdzie byłeś jak Cie nie było?

Cieżko dotrzeć do takiego człowieka, ale nie oznacza to, że się nie da. Na kazdym kroku dawaj mu do zrozumienia, ze może Ci ufać, ze go rozumiesz. Nie oceniaj go nigdy, z czasem otworzy sie na Ciebie. Aha i nigdy nie cwyciagaj nic z niego na siłę, to przynosi odwrotny skutek.

Gość kinga3283
Przeprasza, że nie odpowiem na to pytanie ale sama ma taki problem. Podoba mi się kolega, który jest nieśmiały i nie lubi dużo gadać, a w dodatku jest jeszcze jeden problem jemu od 3 lat podoba się pewna dziewczyna, która nigdy na niego nie spojrzała i on jej się nie podoba, a on jest zaślepiony miłością bez wzajemności. Chciałabym mu pomóc o niej zapomnieć w delikatny sposób i zdobyć jego względy tylko nie wiem jak. pomóżcie mi :) bo on mi się bardzo podoba