Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123lila123

??????????pomóżcie!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 123lila123

Pewna dziewczyna (nazwijmy ją Ania)pracuje w jednej firmie z facetem. Widują się w pracy codziennie. Od początku ona wpadła mu w oko, po pewnym czasie ona też się nim zainteresowała (zaznaczam ze miedzy nimi do niczego nie doszło, mimo że on próbował ją pocałowac itp.). Po pewnym czasie on związał się z inną dziewczyną o czym Ani nie powiedział. Ania dowiedziała się o tej dziewczynie od kogoś innego. Od tego czasu stara się trzymac od tego faceta z daleka ( nie powiedziała mu że wie o tym ze on ma kogos). Ów facet zapytany wprost czy ma dziewczynę twierdzi że nie. Cały czas opowiada że jest samotny i szuka prawdziwej miłości. Cały czas nadal próbuje zbliżyc się do Ani (nawet się całowali już po tym jak miał dziewczynę). Co myślicie o jego zachowaniu????????

Gość nic nowego pod sloncem
nie od dzis wiadomo, że facet to świnia. :classic_cool:

Gość 123lila123
Nie wiem o co ci chodzi, bo to jest mój pierwszy post. Wiem, że powinnam go olac, zresztą już dawno to zrobiłam, ale nie potrafię zrozumiec jego zachowania, a z drugiej strony żal mi tamtej dziewczyny. Ciekawe czy wie co jej chłopak wyrabia za jej plecami.

Gość tania hania
no cóż Aniu, facet chce Cię przelecieć- nie czujesz tego? O_O

Gość 123lila123
Wiem, że pewnie chce mnie tylko zaciągnąc do łóżka, ale po co kłamie, że nie ma dziewczyny i opowiada ciągle jak to szuka prawdziwej miłości.

Gość bylam w tej samej sytuacji
Po prostu on tylko ciebie kocha,a tamta ma tylko po to,zeby spelniac swoje potrzeby fizjologiczne :-0 Jak powiesz mu,ze chcesz go,zerwie z tamta (tak bylo u nas)

Gość 123lila123
Byłam w podobnej sytuacji powiedz jak to było u was? To ty mu powiedziałaś że chcesz z nim byc? Zjednej strony szkoda mi tej dziewczyny bo nie wiem jak ja bym sie czuła gdybym się dowiedziała, że mój chłopak zaprzecza, że jest ze mną, a z drugiej strony chyba mi na nim naprawde zależy. Wiem jak ta dziewczyna wygląda i jest zupełnie inna niż ja.

Gość DALIA el Laska
jak scimnia juz teraz to skad wiadomo ze ciebie nei bedzie porabiał za plecami;) i zaznaczam ze ludzie sa rozni itd, a jak kocha ciebie to czemu spełnia swoje potrzeby z inna? bleee jak zwierzak;( ja bym powiedziała ze wiem ze ma kogos jesli wiazesz z nim cos b.powazniejszego ale jak romansik jakis to wiesz") heh:)

Gość 123lila123
Właśnie tego się obawiam, że nawet jeżeli on byłby ze mną to cały czas ja bede miała świadomosc, że byc może mnie także oszukuje. Nie wiem już co robic czy z nim pogadac czy sobie odpuscic.

Gość -------------------
ale dziewczyny jestescie nawine... odpusc sobie... oczywicie, że cie bajeruje i mowi o szukaniu wielkiej milosci, bo tak szybciej sciagniesz majtki... oklamuje ciebie, a ty sie jeszcze pytasz co masz zrobic?????

Gość -------------------
bylam w tej samej sytuacji Po prostu on tylko ciebie kocha,a tamta ma tylko po to,zeby spelniac swoje potrzeby fizjologiczne Jak powiesz mu,ze chcesz go,zerwie z tamta (tak bylo u nas) ..... umarlam .... ze smiechu

Gość 123lila123
Nie bój się nie ściągnę majtek. Wiem, że powinnam go sobie odpuścic, ale dziwi mnie jego zachowanie. Wiem, że mu się podobam. Nie rozumie jak on może kłamac, że nie ma dziewczyny skoro wszyscy naokoło wiedzą jaka jest prawda. A z drugiej strony czy on nie myśli o tamtej dziewczynie jak ona sie bedzie czuła kiedy sie o wszystkim dowie??