Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friese

pomoc ZÓŁTYM! włosom

Polecane posty

Naturalne mam ciemny blond, ale zamarzyl mi sie jasny blond. Mialam nalozona szamponetke Joanny brazowa ktora mi sie jeszcze nei wymyla i ROZJASNILAM WLOSY. wyszedl jebiscie zolty :( potem nalozyla mi ciocia farbe - perlowy blond . troche rozjasnilo ... kolejnego dnia fryzjer - i farba ktora mi rozjasnila lekko... ale dalej MAM ZOLTY :( jak bylam u fryzjerki to powiedziala ze ciemnego nic bo bedzie mi do ZIELONEGO sie wyplukiwal.. :( i nie wiem co robic: we wtorek ide do swojej fryzjerki, mam nadzieje ze uratuje... ale sama powiedziala ze nic nie obiecuje poki nie zobaczy... i pomozcie: czy lepiej sciac i chodzic w peruce? :( czy pofarbowac po raz 4 farba na wlosy w ciagu 4 dni ?? :( ... nie wiem ... :( dziekuje

Gość dziuska

Gość Tez kobieta
Posłuchaj, idź do fryzjerki, ładnie zetnij , odczekaj i maluj tylko na ciemno.pozdro

Gość dziuska
Nie wiem czy Ci pomoge, ale ja uzywam szamponu Schwarzkopf Touch ofSilverWpolsceTezMAPewnieSwojOdpowiednikRedukujeOnZolteWlosy OdcienRobiSieBardziejBielszyAnawetSrebrnyToZalezyOdDlugosciTrzymaniaWytworzonejPiany NaGlowie DlaUlatwieniaSZukaniaSZamponJestFioletowy JaTrzymamGoOkolo5-7minutNaWlosachIsplokuje JesliNieSprawdziSieZaPierwszymRazemNieRezygnujJaZmianeZauwazylamDopieroPo3myciu,aleEfektyWidoczne Polecam PrzepraszamZeBezSpacjiAleKlawiaturaPadla

... polski odpowiednik ciekawe tylko jaki jest ... pojde do fryzjerki .. ale .. pewnie i tak bedzie trzeba sciac, skoro to 4 farba bedize :( a tak zalezalo mi zeby miec dlugie wlosy i hodowac... :( co dobrze wzmacnia wlosy ? .. bo mam jak siano .. :(

Gość _wredota_
jest tez taki szampon z Joanny

Gość dziuska
NoDokladnieZJoannyJestNABAnk SprobujNiePozalujesz AnaWysuszoneWlosyToJaNAkladamSobieDuzoOdzywkiOwijamFoliaIrecznikem IczekamTakOkolo30minutIsplokuje MozeszTezSprobowacOdzywkiwsprayuPantene(zielona-prosteIgladkie)SpryskujeszKoncowkiInieSaSpierzone

Gość dziuska
.............alePrzeciezNieMUsiszScinacWystarczyPodciacZe2Cm