Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 artur pierzyk

dobra armatura lazienkowa

Polecane posty

Go艣膰 artur pierzyk

jakiej marki armatura jest warta polecenia? szukam ciekawych rozwiazan baterii lazienkowych, zalezy mi na ciekawych ksztaltach i oczywiscie dobrym ,neizawodnym sprzecie. bede wdzieczny. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jakub-stefan
Chcesz powymienia膰 tylko baterie czy wszystko 艂acznie z mydelniczkami ???? Mysla艂es o kranach bezdotykowych ? ja ostatnio zalozy艂em i moge polecic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pppytanie
A jak wygladaja cenowo takiekrany bezdotykowe ??? sa duzo drozsze od zwyklych kranow ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mineralny
Baterie bezdotykowe maja nieco bardzie skomplikowana budowe w porownaniu do klasycznych i dlatego cena tez jest wyzsza. Kosztuja od mnniej wiecej 800 zl w gore. wszystko zalezy oczywiscie od modelu i producenta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witttka
A czy mozna tak poprostu dobrac tylko same baterie bezdotykowe pod kran jaki mamy obecnie w 艂azience?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agamemnon
Chodzi o umywalke, tak? Na pewno mozna kupic sama baterie, sa tez komplety w tej samej serii stylistycznej np do umwalki, wanny czy do prysznica.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witttka
Tak chodzi mi o umywalke i sam juz nei wiem co jest lepsze czy wymieni膰 cala umywalke czy tylko baterie jesli same mozna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlotymedal
witttka- jak umywalki pasuja do nowych baterii to po co wymieniac. Chyba, ze chcesz zrobic generalny remont;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam firm臋 alveus lub stella. Ja korzystam z all-domo.pl i jestem zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sebo4545
Jak potrzebuj臋 co艣 z armatury to zawsze wchodz臋 na stronk臋 pgi.com.pl . Tutaj maj膮 porz膮dne rzeczy za nieg艂upie pieni膮dze. Od ma艂ych zawor贸w, po brodziki, oferta kompleksowa, szybka dostawa. Pzdr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Ci zajrze膰 na http://www.domeko.com.pl/ . Tam jest du偶y wyb贸r dobrej armatury 艂azienkowej w bardzo korzystnych cenach. :) Sama kupowa艂am i jestem zadowolona!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz jest du偶y wyb贸r armatury 艂azienkowej. Mo偶esz kupi膰 sobie tradycyjn膮, z kurkami do odkr臋cania wody, albo z takim dyszlem kt贸rego poci膮ga si臋 do g贸ry. Mi si臋 podoba tradycyjna armatura z dwoma kurkami. Widzia艂am du偶y wyb贸r armatury w sklepie Domex w Szczecinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pozytywne mam do艣wiadczenia z hurtowni膮 Swatt. Moja firma specjalizuje si臋 w instalacjach sanitarnych i du偶膮 cz臋艣膰 element贸w zamawiam w艂a艣nie od nich. Prowadz膮 sw贸j sklep online na www.swatt.pl R贸偶ne rodz*****aterii, czy przy艂膮czy, praktyczne dodatki, mo偶na skompletowa膰 rzeczy pod ka偶d膮 instalacj臋. Szybko odpisuj膮 na maila, nie ma te偶 wi臋kszych problem贸w 偶eby kogo艣 po drugiej stronie z艂apa膰 pod telefonem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dla mnie oni naprawd臋 daj膮 rad臋 zar贸wno pod wzgl臋dem jako艣ci jak i cen https://www.jaquar.pl/produkty/akcesoria/. Po pierwsze, spory wyb贸r w r贸偶nych stylach. Po drugie wykonanie zas艂uguje na du偶y plus. A po trzecie, ceny nie s膮 z kosmosu. Jak trzeba to mo偶na te偶 liczy膰 na doradztwo. Uwa偶am, 偶e naprawd臋 艣wiatowy poziom sobie zafundowa艂am w 艂azience

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karollllxxx
My kupowali艣my armatur臋 艂azienkow膮 od firmy Hydro-San z Kamienia Pomorskiego. Ceny konkurencyjne, du偶y wyb贸r, mi艂a obs艂uga wi臋c czego chcie膰 wi臋cej? Zdecydowanie polecam . hydro-san-sbs.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arletta

Polecam sklep z armatur膮 艂azienkow膮 Disan www.disan.pl聽

Najwa偶niejsze jest 偶eby armatura nam si臋 podoba艂a i wsp贸艂gra艂a z ca艂o艣ci膮. Nie ma sensu kopiowa膰 czyich艣 pomys艂贸w czy wn臋trz 偶ywcem wyrwanych z katalogu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc9

ja marzy艂am o armaturze retro. po d艂ugich poszukiwaniach natrafi艂am na firm臋 www.armaret.pl i szczerze polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diluma

Ja armatur臋 艂azienkow膮 kupowa艂am wraz z p艂ytkami. Wszystko znalaz艂am w Cermagu - bardzo fajnie wyposa偶ony salon, maj膮 spory wyb贸r i bardzo szeroki wyb贸r. Jest w czym wybiera膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ozinka

Robi膮c remont w 艂azience bardzo d艂ugo szuka艂am odpowiednich p艂ytek i ceramiki. Trafi艂am do Cermagu i jestem mega zadowolona z zakup贸w! super wyb贸r i dobra cena.聽

Udost臋pnij ten post

Jak dla mnie armatura z KFA nie ma sobie r贸wnych. Produkty wysokiej jako艣ci, bardzo wytrzyma艂e, prezentuj膮ce si臋 nienagannie. Dodatkowo bardzo 艂atwe w czyszczeniu i stabilne. Mam od nich parawan nawannowy i zestaw baterii 艂azienkowych. Firma zdecydowanie warta polecenia!

Udost臋pnij ten post

Potwierdzam, my艣my聽niedawno przymierzaj膮c sie do remontu 艂azienki szukali czego艣 艂adnego i funkcjonalnego. Szukali艣my polskiej firmy, a mnie jeszcze zale偶a艂o, 偶eby wyko艅czy膰 czarnym lub antracytem. No i tutaj faktycznie mog臋 powiedzie膰, 偶e KFA w zasadzie zafundowa艂a nam ca艂膮 艂azienk臋. Mamy obie baterie od nich, parawan i grzejnik. Wszystko super si臋 prezentuje, uda艂o si臋 osi膮gn膮膰 fajny loftowy klimat i dzia艂a te偶 bez zarzutu. A przy okazji 聽nie zrujnowali艣my sobie聽bud偶etu :D聽

Dnia 2.09.2020 o 16:16, Klaudyna.I napisa艂:

Jak dla mnie armatura z KFA nie ma sobie r贸wnych. Produkty wysokiej jako艣ci, bardzo wytrzyma艂e, prezentuj膮ce si臋 nienagannie. Dodatkowo bardzo 艂atwe w czyszczeniu i stabilne. Mam od nich parawan nawannowy i zestaw baterii 艂azienkowych. Firma zdecydowanie warta polecenia!

Udost臋pnij ten post

a ja kupi艂am armatur臋 w Cermagu! bardzo mieli du偶y wyb贸r i sama nie wiedzia艂am co wzi膮膰 i co b臋dzie dobre! a tak to w salonie zakupi艂am wszystko co potrzebowa艂am!

Udost臋pnij ten post

W sklepie Eksperci艂azienek popatrz. Szeroki wyb贸r armatury. Od r贸偶nych producent贸w wi臋c jest w czym wybiera膰. Od pisuar贸w jak tu聽https://www.ekspercilazienek.pl/pisuary , przez wanny, po umywalki. Kolorystyka, forma, styl - bez problemu znajdziesz co艣 stylowego i funkcjonalnego.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰