Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika1345

TAROT

Polecane posty

Gość mika1345

co uważacie o kartach tarot? Wczoraj koleżanka postawiła mi tarota i nie wiem co mam myśleć?? czy brać to na serio czy jako żart

Gość sibi
wiesz ja sie kiedyś interesowałam tarotem,powiem ci że aż tak nie warto sie przejmować,karty karty działają na naszą podświadomość.prawda w nich jest jakby uniwersalna,można róznie ją interpretować.może być jedynie jakimś drogowskazem,ale to ty podejmujesz decyzje i kierujesz swym życiem.a pozatym osoba która dobrze stawia karty musi mieć przynajniej z 2 lata szkolenia siebie w tym.wiem bo w tych sprawach kiedyś siedziałam parę lat.pozdrawiam

Gość jijfijifsvfir
coś jest w tych kartach.Ale osoba która je stawia musi naprawdę dobrze znać się na tym i umieć interpretować rozkłady.

Gość sibi
no jest to prawda,ale nie można nie można podchodzić do nich poważnie i na nich wszystkie decyzje wzorować

Gość gość

Bezpłatne wróżby na antenie mają w audycjach ludzie z abrahadabra.pl. Prowadzą swoje radio i też od jakiegoś czasu zaczęła działać ich tv online. Bardzo sobie chwalę ich wróży, są konkretni, nie leją wody, można o wszystko dopytać i nie odpowiadają wymijająco tylko mówią wprost jak jest i jak będzie 😉