Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ipko

Problem z wyciagiem

Polecane posty

Gość ipko

Dostałam dzisiaj wyciag z konta na maila jak zazwyczaj zreszta i mam wrazenie, jakby bank wypowiedzial mi umowe, bo w miejscu gdzie zawsze widniala kwota kredytu odnawialnego jest teraz pusto, natomiast w miejscu - data zakonczenia umowy jest wpisana data na październik 2008, a nigdy rubryka ta nie byla wypelniona. Żadnego pisma z banku nie dostalam wiec teraz nie wiem. Chcialabym za cos zaplacic, ale teraz tez nie wiem czy cokolwiek kupowac, bo od jakiegos czasu jade na tym kredycie odnawialnym aczkolwiek nigdy go nie przekraczam. Moze Wy wiecie o co chodzi, jesli tak, to prosze wytlumaczcie mi. Dziekuje.

Gość ipko
up

Gość jakas taka dziwna
zadzwonm tam po prostu i sie zapytaj

Gość ipko
no zgadza sie, tylko, ze dzisiaj juz nikogo nie ma, musze czekac do poniedzialku, weszlam na konto i niby kredyt odnawialny jest i wszystko jak ma byc, a ten wyciag jakis inny jest.

Gość ipko
moze ktos jeszcze?

Gość ipko
up

Gość ipko
prosze Was nikt w pko bp nie pracuje?

Gość kasieniaaaa
no ale moze tak jest chociaz infolinia czynna w weekend? rusz glowa laska i zaojrZyj na strone no 😭

Gość ipko
zajrzalam i na swoim koncie nie mam zadnych zmian, ale poszukam jeszcze tej infolinii

Gość ipko
no to wlasnie powiedzieli mi na nr infolini, ze nr jest nieprawidlowy i co robic?

Gość Tola28
Może wprowadzili jakieś nowe zasady i nie uznali za słuszne poinformować klientów .. najlepiej zadzwoń do nich albo przejdź się do banku żeby zapytać. Swoją drogą PKO BP nie jest jedynym bankiem i ma raczej kiepską opinię jeżeli chodzi o podejście do klientów, być może pora na zmianę :o)

Gość ipko
Dziekuje Tola, myslisz, ze mogli mi wypowiedziec umowe bez poinformowania, a swoja droga za co? No coprawda co miesiac korzystam z tego kredytu i mozna powiedziec, ze w zwiazku z tym jestem na debecie, no ale po to go chyba mam. Mam tez kredyty, ktore splacam regularnie. Chetnie bym zadzwonila, ale ta infolinia nie dziala, wiec dopiero w poniedzialek sie cos dowiem.

Gość adsfghjkljhyfg
myslalam ze to bedzie o seksie :D:D:D

ja wiem jak było z bankiem BPH, który zrobił fuzję z Pekao SA. nawet nie wspomnieli starym klientom,że coś takiego będzie miało miejsce

Gość ipko
To w takim ukladzie wychodzi, ze do zakonczenia tej umowy musze splacic ten odnawialny kredyt, a z drugiej strony co z innymi kredytami? nie no szok. Tez slyszalam, ze do tego banku ludzie nie maja zaufania, ale ja do tej pory, juz ponad 10 lat bylam zadowolona.