Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryccccjjja

miłość wg mężczyzny

Polecane posty

Gość tryccccjjja

Właśnie przeczytalam pewien artykuł w gazecie. Podobno faceci zakochują się o wiele szybciej i mocniej. Np po 12 randkach zakochanych jest już 70 % mężczyzn, a tylko co druga kobieta. Ale to kobiety płaczą że mężczyzni są nieczuli i nieromantyczni. Pomyslalam o sobie - coś w tym jest. Spotykam się z facetem dopiero trochę ponad 2 msce i gdyby ktoś mnie zapytał czy go kocham, nie potrafiłabym jasno odpwoiedzieć. Oczwyiscie, nie jest mi obojętny i uwazam że jestem na najlepszej drodze do pokochania go. Uwielbiam go, szybciej mi bije serce gdy go słyszę, widzę, ale do "kocham cię" potrzeba mi jeszcze troszkę. Z drugiej strony - wręcz marzę by on mi już to powiedział! Czy to nie przewrotne?? W artykule było jeszcze o tym, że to mężczyzni częściej popełniają samobójstwa z milosci, mężczyznom trudniej jest po rozstaniach, a kobiety szybciej się angazują w kolejny związek. Mężczyzna cierpi w milczeniu i w ogole - jest mu trudno wyznać uczucia, mimo że tak naprawdę jest bardziej uczuciowy. Co o tym myslciie?

Gość a gdzie ten artykul dorwalas
bo jakos wierzyc mi sie nie chce z tym zakochiwaniem się ale z tym, ze ukrywają swe uczucia jest racja...są chowani na twardzieli i nie mogą okazywac swych słabości... bo milosc wg. samca to slabość-- załosne, ale coż my poradzimy

Gość a gdzie ten artykul dorwalas
no więc na necie jest ten art. czy w gazecie którejś ??

Gość tryccccjjja
gazecie

Gość ofe rma
bo miłość to jest słabość. a przede wszystkim miłość bez wzajemności. i o ile kobieta ma prawo do bycia słabą o tyle "być mężczyzną" oznacza być silnym. "mężczyzna" rozpaczający dlatego że się nieszczęśliwie zakochał nie jest mężczyzną a "babą". dlatego zakochiwać mogą się tylko przystojni, atrakcyjni faceci którzy mogą liczyć na wzajemność. tym "niepełnoprzystojnym" pozostaje maska "twardziela" lub cynika. no chyba że mają wyjątkowe szczęście.

Gość ty oferma
nei powtarzaj glabalku tego , co juz ktos o milosci wg. facetów JUZ napisal !!