Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondi467

Mam pecha do chłopaków

Polecane posty

A więc..mam dopiero 16 lat, ale dużo już przeszłam jeśli chodzi o sprawy zwiazane z chłopakami..nie będę tutaj opowiadać wszytskich historii zwiazanych z moimi \"chlopakami\"(pisze w cudzyslowiu, ponieważ tak na serio jeszcze nigdy nie miałam chłopaka..), bo bym Was zanudziła..mogę powiedzieć tylko tyle, że mam strasznego pecha do chłopaków, zawsze trafie na kogoś kto mnie okłamie, zdradzi, zostawi(bo twierdzi, że nic do mnie nie czuje)..jestem już tym załamana pomimo mojego młodego wieku :( pomóżcie mi..co mam zrobić, aby nie czuć się tak bardzo samootna ?? Cały czas czuję ogromny żal w sercu do całego świata i ciągle te pytania..dlaczego właśnie ja ?? ehh czsami mam ochote się zabić.. :( może to jest ten tzw. okres buntu..ale ja sobie nie mogę z tym wszystkim poradzić..co prawda mam przyjaciół, ale oni nigdy nie wiedzą jak mi pomóc..mam nadzieję, że wy coś mi doradzicie..pozdrawiam i całuje :*:* Kaśka

skoro masz 16 lat i duuużo przeszłaś z chłopakami, to znaczy że albo jesteś kurrrwą, albo zwykłą puszczalską

Gość Maaaniac fpp
Polska gra amatorska FPP (First Person Perspective) http://www.extermination1.republika.pl/ Najfajniejsza jest druga plansza z prostytutkami... Gra do ściągnięcia w dziale download

Gość a tam
a ja myslalem ze to tylko ja mam takie problemy mam bardzo duzo kolezanek bo zwykle z moimi "bylymi" pozostaje w dobrych kontaktach wiec zawsze jest cos na rzeczy jest super ekstra przyjemnie a potem sorry cos tam sie stalo i nie mozemy byc razem ale jestes super za 2 dni telefon/sms przepraszam spotkamy sie ? mozemy byc przyjaciolmi ? prosze ehh wybacz mi ... Jak by ci tu pomoc ? poprostu badz soba daj sie poderwac ? eee znajdz jakiegos w sam raz dla ciebie ^^ nie wiem jak ci doradzic ja robie wszystko zeby dziewczyna czula sie dobrze przy mnie zeby nieczego jej nie brakowalo a jednak czegos brakuje popelniam jakies bledy a moze poprostu juz taki jestem i nie mozna ze mna zyc w zwiazku ... najdluzszy jak do tej pory 2 letni ;(

posmarkałam sie ze smiechu :D:D:d wybacz ale nie czytalam dalej, jak przeczytalam to: dużo już przeszłam jeśli chodzi o sprawy zwiazane z chłopakami..(...) tak na serio jeszcze nigdy nie miałam chłopaka..), :D:D:D topik dnia:D:D:D