Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na chwile

czy 35latka moze sie zwiazac z mlodszym?

Polecane posty

Gość na chwile

podobaja mi sie mlodsi... ale ucinam kazda znajomosc, poniewaz czuje sie jak starsza siostra delikatnie mowiac... czy zwiazaek z 26scio latkiem ma sens?

Gość no ja jestem z mlodszym
ale nie az tak ;)

Gość poprosze o zablokowanie jarka
jasne :)

Gość na chwile
nie dokonca rozumiem wypowiedzi powyzej- zawsze podobali mi sie mlodsi- co prawda nie az tak, ale jakos mam szczescie tylko do takich... tylko zwyczajnie sie boje, ze bede "dojrzala zabawka"

Gość poczciwa dziewucha
oczywiscie, ze tak, jesli tylko kandydat ma ukonczone 18 lat

Gość na chwile
czyli nie nalezy sie wiazac z mlodszymi :-( nie mam niestety natury zabawowej by takiego faceta wykorzystac

Gość cóż takie życie
a kto Ci moze zabronic? :)

No właśnie.. nikt Ci nie może tego zabronić..Nie ma takiego zakazu, ani żadnego paragrafu mówiącego o tym w Kodeksie Karnym ;) Jeżeli tylko dobrze się czujesz z młodszymi to dlaczego masz z nich rezygnować?

Gość na chwile
nie chodzi o to, ze ktos mi zabroni... nie chce poznawac faceta, odkrywac go by tylko przezyc swietny seks... w mlodszych ode mnie facetach, ktorych poznaje nie ma cwaniactwa "zyciowego" jak u starszych- i to mi sie wlasnie podoba... to glupie- gdy poznam mlodszego od siebie natycghmiast anlizuje kazdy fragment sewgo ciala... znow fitness itp

Gość na chwile
jesli sie dobrze z nim czujesz... sami ze soba owszem, ale co ze spojrzeniami innych? nie obchodzi minie generalnie co mowia na moj temat inni, ale nie wiem czy znioslabym drwiace polusmieszki skierowane w moja strone...

Gość wrgrg
ja wyszlam z takiego zwiazku - i moc to oczywiscie moglam ale czy to mialo sens to zupenie inna kwestia. On - mlodszy o 8 lat, bylismy razem 5 lat.

Gość na chwile
dlaczego wyszlas? niedojrzalosc jego; otoczenie nierzyczliwe?

Gość na chwile
dzieki za komenarz- rozstepy maja juz 15stolatki, a tylek mam calkiem niezly- latami uprawiany sport i fitness teraz daja calkiem niezle rezultaty :-) patrze na 20stki w pubach i naprawde nie mam sobie bzyt wiele do zarzucenia...

Spojrzenia innych? A co innych to obchodzi? To Twoje życie i możesz z nim robić co chcesz.. Ja mam odwrotną sytuację - jestem z dużo starszym facetem.. Najpierw też peszyły mnie spojrzenia innych.. Ale teraz już na to nie zwracam uwagi.. I teraz te spojrzenia mnie śmieszą :) Pozdrawiam i życzę powodzenia! :)

Gość na chwile
Solange- dziekuje! jest jeszcze jeden problem- mam 11letniego syna...

nie wazne jak wygladasz i ta nie:P a jesli twierdzisz inaczej po po cholere pytasz

Gość na chwile
nie wiem co mysli facet umawiajac sie ze starsza, czego oczekuje... czy chodzi jedynie o seks?

Gość niestety NIEEE
kiedyś był tu na kafe podobny temat i ktoś pieknie napisał: NA STAREJ PICZY MAŁOLAT ĆWICZY!

Gość na chwile
chamstwa nie lubie- zbedna taka dosadnosc

Gość wrgrg
mamy zbyt mocne cgaraktery na bycie razem - to nie ma nic wspolnego z wiekiem. I choc to juz trzy lata - On jest sam i ja sama.

Gość a właśniee
tak to wygląda.... Sam miałem kobiete starszą o 7 lat - 3 lata mieszkaliśmy razem i teraz moge sie przyznac, ze nie podolalem :( kumple, rodzina wszyscy przeciw. ona zazdrosna o moje kolezanki młodsze od niej. Nie miala tematow do rozmow z moimi kolegami. Uważała ich za dzieciaków a mnie mowiła ze jestem dojrzalszy. rozstaliśmy się pól roku temu i mam dziewczynę tylko rok starsza ode mnie (mam 27 lat) a ona ma teraz 34 i jest sama. Kiedys mi wypomniala, ze stracila przy mnie swoje najlepsze lata.

Gość na chwile
szkoda, ze to wszystko jest tak pogmatwane... facet mi sie podoba, ale w swietle powyzszego raczej nie warto zaprzatc sobie nim glowy... :-( bez sensu

Gość wrgrg
alez wiek - jesli to naprawde uczucie a nie hormony - nie ma znaczenia. Ciezko moze byc ale da sie.

Gość miałam podobnie
współczuję Ci kochana... Miałam podobnie. Trochę mniejszą mieliśmy różnice bo 5 lat a i tak okazało się, że to przepaść. Na początku było cudownie... Fruwały motyle :) Zamieszkaliśmy razem (ja 25 on 20) i tak mieszkaliśmy sobiee przez 2 lata :) Tylko teraz tak patrząc na zimno były to dwa lata uniesień, rozstań i powrotów. On emocjonalnie do tyłu..... Nagle zaczęła się zazdrość (bezpodstawna!!!) i wyobraź sobie, że zaczęły mu przeszkadzać rzeczy które wiedział od początku! Że w wieku 24 lat się rozwiodłam :( - nie komentuj, po prostu nie wyszło, że pewnie znowu zainteresuje się innym, młodszym, że nie jest moim pierwszym itp. Masakra jakaś!!!! Rozstaliśmy się. Minęły dopiero 3 miesiące ale ja nadal wyję z bólu. A najbardziej boli mnie to, że on miesiąc po naszym rozstaniu miał już inną!!!! A tak chooooj wielce kochał!!! Zrobisz jak zechcesz... Sam seks dla urozmajcenia ok ale jeśli się zaangażujesz... po Tobie :/ Powodzenia

Gość na chwile
musze sie nauczyc wykorzystywac facetow...