Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuyyyy

czu można pokochac przez neta ??

Polecane posty

Gość yuyyyy

wiem wiem temat juz był zapewne ;) pytanie brzmi jw czy nie widzac kogoś , tylko kontakt przez gg , sms , tel ,zdjecia można kogoś pokochac w ten sposób ??

Gość czarna woda
Mozna. Moja kolezanka przez neta raz udawala faceta i sie w niej zakochala jakas dziewczyna (myslac ze to facet).

Gość yuyyyy
a to czemu ?

Gość czarna woda
Bo pisala jej non stop maile, zdjecia, balagala by sie spotkali, ze jak zostawi to sie zabije. moja kumpela nie wiedziala co robic, nawet jak napisala ze ma zone to tez nie podzialalo.

Gość nie mozna to nie miłosc
tylko zauroczenie ewentualnie fascynacja...

Gość zauroczyć sie tak
miłość to z pewnością nieeeeeeeeeeeeeee

Gość Zoskaaaaaaaaaa
Pokochać - nie, ale zakochać niestety tak. Niestety dlatego, bo często okazuje sie, ze człowiek zakochuje się w kimś kto naprawdę nie istnieje, w postaci stworzonej w wyobraźni. I czasem w realu przeżywa rozczarowanie. Psychologowie twierdzą, że po 2. czy 3. mailach należy się spotkac, aby uniknąc zakochania i ewentualnego rozczarowania.

Gość przepraszam
Tak mozesz sie zakochac w "wyobrazni" tylko niestety :)

Gość poznalam kilku facetów
przez net i pisanie na gg , maile, telefon to absolutne zero nic nie wiesz o kimś tylko to co chce ci napisać i w dodatku może sie zastanowić co napisać , powiedzieć, nie widać jego reakcji na nasze slowa dopiero w realu po jakimś czasie można sie dowiedzieć jaki ktoś jest poznać sie tak, ale zaraz sie spotykać jeśli to sie ciągnie i facet nie dąży do spotkania to z pewnością nie wszystko z nim ok, tzn przważnie tzw facet z problemami, po kontaktach z którym , kobiety mają problemy, czasami dość spore ;)

Gość nutka08
Tak, ja w poznalam 3 lata temu i jesteśmy szczęsliwi az do dzisiaj, wiec jak najbardziej jest to mozliwe.Zyczę by w Twoim przypadfku tez takie było mocne uczucie.