Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesoly

Czy tak można zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość co za facet
eles ty uparty Wszyscy ci tu mowia ze bedziesz jeszcze ojcem!!!!!!!!!!!!!!! A ty dalej swoje!!!!!!!!!!!!! Bo ci niebawem wlosy na glowie deba stana jak bedziesz tyle rozmyslal. Nie masz co robic w niedziele tylko siedziec na formum i caly dzien o tym samym? Beznadziejny przypadek Chyba jakas wyjatkowa ciota z ciebie. Ciesz sie ze w ogole masz dziewczyne!

Gość co za facet
chcialam napisac Ze nie bedziesz jeszcze ojcem

Gość nie boj sie jest ok
a ja Cie rozumiem, bo tez czasem mam takie dylematy i dla mlodych ludzi to normalne, a mamy po 23 latka...:) wiec juz sie tym nie martw, napewno nie bedziesz tata :) od samego kontaktu spermy z narzadami rodnymi kobiety w ciaze sie nie zachodzi... pozdrowki!

Dzięki. Nawet to tego nasienia było za mało żeby dokonać dzieła:)

Gość ........mk
wesoly idz juz spac co. Nie zawracaj ludziom glowy takim pierdoleniem cioto

Łatwo Wam wszystkim mówić. Raz pisze ktoś, że można. A raz że nie. Pogubiłem się

Nie pisze po to, żeby się wyzywać. Tylko dowiedzieć. A skoro tak łatwo potrafisz ludzi oczerniać. To popisz na innym forum

każdy chyba może się martwić. Przyrzekliśmy ze do ślubu 0 sexu. Tylko petting.

Gość ramburak
dobrze ze nie polknęła spermy, bo ciaza murowana i to pozamaciczna, bo w ustach, a nie w dłoni !

Gość przesrane co robic
witam mam maly problem dzis mojej dziewczynie zaczely sie dni plodne kochalismy sie i nie wiem jak to sie stalo dostalem wytrysku jak bylem w niej ale nie bylem w niej gleboko i mozna powiedziec ze szybko wyciagnelem tylko troche dostalo sie w nia mowila ze troche z niej chyba wyplynelo na kibelku czy juz jest w ciazy??co robic qrde nie stosujemy zadnych zabezpieczen to zdarzylo mi sie pierwszy raz

Gość ann//
No to gratuluję odpowiedzialnosci!!!! a gumki to nie moznabyło załozyc? Niewiedziałes chłopczyku ze jak sie nie zabezpieczacie to wkoncu moze byc wpadka?! Jak mozna byc tak głupim??? Jedyne co wam pozostaje to zrobic test ciązowy po 2 tygodniach od stosunku( bo wczesniej nie wykaze) albo jak minie termin okresu i go niebedzie. Pytasz czy juz jest w ciązy?! Poczytaj sobie jak dochodzi do zapłodnienia!!! Brak ci podstawowej wiedzy a bierzesz sie za sex?!!!!! Jezeli plemnik zapłodni komórke jajową to zaczyna sie ona dzielic i wedrowac do macicy, od zapłodnienia komórki do jej zagniezdzenia w macicy mija ok 6 dni, wiec w tej chwili twoja dziewczyna napewno nie jest w ciązy! Mozecie szybko leciec do ginekologa, opowiedziec ze była ryzykowna sytuacja i powinien przepisac twojej dziewczynie recepte na tzw tabletke "po" stosunku. Mozna ja przyjąc do 72 godzin po stosunku i prawdopodobnie nie dopusci ona do zapłodnienia. Jest to konska dawka hormonu i twoja dziewczyna moze zle sie czuc i miec bardzo rozregulowane cykle. Wasza decyzja co zrobicie

Gość słodkaaa
jak miałam w c***e troszkę spermy to nie jestem w ciąży ?

Gość słodkaaa
???