Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff

zrobiło mi się przykro

Polecane posty

Wczoraj wieczorem leżałam w łóżku ze swoim facetem (mieszkamy razem od 2 lat) i powiedziałam mu, że potrzebuję jego czułości. Że chciałabym, żeby mnie częściej przytulał i żeby od czasu do czasu wysłał jakiego smsa, albo bita w ciągu dnia. On nigdy tego nie robi. Nie ciosałam mu kołków na głowie, tylko zwyczajnie sie przytuliłam i normalnie powiedziałam. Bez pretensji i fochów. Mój facet stwierdził na to (z cała powagą), że przecież ja jestem jak żona i że na romantyzm trzeba mieć dużo czasu, a on ma sporo na głowie teraz. Uznałam jednak, że odpowiedział tak jak odpowiedział, ale że przyjął do wiadomości moją prośbę. Dziś rano poszedł do pracy (wypadło mu pracować i dziś i jutro). Od 10 rano, od kiedy wyszedł, wysłał mi jednego smsa - po 18 go dostałam, cytuję "Dziś zepsuł mi sie rozrusznik. Dwa razy". Tyle. Odpisałam mu "Wzajemnie". Jest mi przykro. Wysłanie bita nic nie kosztuje. Napisanie miłego smsa nic nie kosztuje. Przecież nie będę żebrać o miłe słowa czy wyrazy uczucia. To by było żenujące. Myślałam, że jak powiem, czego mi brakuje, to on to zrozumie.

Gość co to jest ten bit
?? bo mi sie z bajtami kojarzy ;)

przed chwilę dostałam smsa: "chcesz przyjść na grill do mnie do pracy?" nic nie odpisałam - nie chcę strzelać fochami i nagle sie przestawać odzywać czy być zimna, ale.. przykro

Gość bhjiok
ale o jakim bicie gadasz? takim do jedzenia 3bit?

bit - dzwonek, strzałka

Gość anuśka anuśa
wkurzonz bzl, bo mu sie az 2 razy zepsul rozrusznik

abuahahahaha :D:D:D kurde, laska, nie dosc ze go meczysz ze ma ci wysylac smsy,. to zamiast docenic ze napisal, to jeszcze fochy strzelasz :O

Gość CzarnaPantera
hehehe... on sie poprostu podzieił z tobą swoim problemem swoim dniem, faceci są prosci, napisal ci tego esa prosto z serca, a ty marudzisz.. a teraz stan w jego sytuacji, jedziesz do pracy i posuł ci sie samochód, jestes smutna zła i rozzalona, piszesz wiec do swojego chłopaka smsa w nadziei na pocieszenie wspołczucie a on odpisuje.. wzajemnie... kurde porazka :-/

Gość bhjiok
ale napisał smsa, żeby sobie jaja z niej porobić - no weźcie:D

Gość o g..
rzuć go.nie zasługuje na ciebie

Gość karoolek
mial napisac "kocham cie " głowy ni reki by mu nie urwalo , a ze mu sie rozrusznik zepsuł to moze napisać swemu szefowi - zony to nie obchodzi , póki wraca do domu na czas .

czy naprawdę tak wiele oczekuję? czy rzeczywiście tak trudno zrozumieć, że potrzebuje trochę więcej zainteresowania i czułości? przecież nie żądam bukietów kwiatów, wycieczek, deklaracji, zobowiązań...

Gość boskie ogrody
dzięki za takiego faceta - ewidentnie zlewa autorkę i ma pretensje, że mu dupę zawraca nie rokuje to na przyszłość

ja mysle ze to ta sama laska co zalozyla topik z ejej facet nie chce gadac o przyszlosci :O tak kurwa, wiele oczekujesz, to TYLKO FACET, od nich sie nie wymaga za duzo :D:D:D

Turquoise czy Ty masz jakiś problem z agresją?

Gość boskie ogrody
tak się kończy mieszkanie przed ślubem facet ma wikt, opierunek, seksik i nie musi już o nic się starać, bo i po co ma marnotrawić siły witalne

Gość o g..
nie to nie ta sama autorka mój chłopak pisze do mnie non stop to raczej ja sie nie wysilam:) i zejdz już ze mnie turkus bo Ci nie pasuje zionąć takim jadem ile ty masz lat??burza hormonów??

i nie mów, że wymagam za dużo na początku naszej znajomości potrafił pisać smsy seryjnie, potrafił kupić kwiatka, potrafił się starć, okazywać uczucie i... mówić o nim słowa 'kocham cię' nie słyszałam już ładnych kilka miesięcy chyba mu się przestało chcieć

Gość CzarnaPantera
bleeee ja bym sie porzygała jakby facet mi na codzien 3 razy dziennie pisał słodkie esy w ogole nierozumiem twoich pretensji.. dawniej ludzie nie mieli komorek, niewysyłali esow, nieemieli netu i tel i żyli, pobierali sie i rozmnazali a teraz.... jak nie napisze esa to wielka rozpacz i tragedia... mniej rozwodow i rozstan było gsy nie mieli takiej łatwej komuniakacji ze soba :-P

Gość o g..
przestań się nim interesować na troche, znajdz sobie zajęcie,olej go

rutynka.. uznał, że jesteś ewidentnie jego własnością i nic innego zdarzyć się już nie może..traktuje Cie jako rzecz, a nie kobietę... nie sądzisz??

z jaka agresja, tożto śmieszne jest przeciez:D:D:D

Gość boskie ogrody
popieram - łączy was przyzwyczajenie i nic więcej

Gość o g..
co jest takie śmieszne?to że ludzie mają problemy?może jedni większe inni mniejsze ale dla każdego jego problem jest najważniejszy.czy ty w ogole potrafisz byc miła?

Gość lslslslsllsls
Sama jestem kobietą ale nie pojmuję baby tych waszych fochów, szlochów, dąsów i brednych oczekiwań. Ludzie, halllooooo, to jest życie, nie tanie romansidło. Sorry, miłość okazywana smsami i "bitami" jest o dupę rozbić. Tak samo zresztą jak te całe inne romantyczne bzdury. Miłość jest wtedy jak się z kimś rozumiesz bez słów, możesz na niego liczyć i wiesz, że cię nigdy nie zawiedzie. A nie, że ci będzie prawił komplementy i przynosił kwiaty.Daj spokój. Po prostu dorośnij panna, bo chyba innych problemów nie masz.

Gość a co ja zrobie
Turquoise tak Cie czasami czytac i sie nadziwic nie moge... Ciebie to chyba jakis facet bardzo skrzywdzil? :P "tak k**wa, wiele oczekujesz, to TYLKO FACET, od nich sie nie wymaga za duzo" to ze to facet to go nie tlumaczy... jesli kocha facet moze góry przenosic :P znam to na swoim przykładzie ;)

tak, jestem mila dla przyjaciolek i ludzi w realu, dla idiotek na forum sie nie staram bo nie znam cie wiec nie chce mi sie tracic czasu na mowieie prawdy delikatnie, tylko wale prosto z mostu jest mi cie zal ze masz takie idiotyczne problemy mozesz mnie zwymyslac i mowic o mnie co chcesz, ale to Ty masz problem a nie ja, ja sobie ze swoim zyciem radze pozdrawiam i czasem takie "debilka z parciem na pieluchy" powinna dac ci wiecej do myslenia niz slodkie pierdolenie