Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff

zrobiło mi się przykro

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
a komu by się chciało do ciebie maile pisać?:O

A potem sie dziwia , ze facet odchodzi, bo ma dosyc osaczania. zawraca facetowi dupe, i doszukuje sie problemow na sile. Z czego wniosek prosty, ma za duzo wolnego czasu i we lbie jej sie , no..Tak wiec Turquoise , dala lasce odbra rade. Jak sobie znajdzie zajecie, to nie bedzie 24 na dobe mylsla o facecie, i wyczekiwala smsow. A Wy jak jakies nawiezone, dorabiaj jakies poronione ideologie, w stylu: on musi sie liczyc z Twoimi potrzebami, napewno kryzys przechodzicie, to znak ze on juz wyszedl z fazy zakochania.:O Wy czytacie czasem to co tu klepiecie ?

Gość boskie ogrody
kocie - żywię taką nadzieję. Oby autorka wyciągnęła z tego właściwe wnioski, bo serio szkoda życia.

Gość całkowicie czarny kot
amen boskie... amen :-)

Gość boskie ogrody
czarno biała --- to nie jest wyszukiwanie problemów na siłę, tylko życie obok siebie. Jedzenie, spanie, sranie i nic poza tym. A gdzie uczucia? Nie sądzę, że chciałabyś żyć w takim quasi związku i nikomu tego nie życzę. Nie chodzi nam o to, żeby autorka truła mu dupę o ski czy inne strzałki. Chodzi o wyciągnięcie prostego wniosku - skoro on ją zlewa i ine okazuje jej uczuć, to tych uczuć nie ma i tyle.

Ale Ty znasz tylko wersje autorki. Skad wiesz ze ja zlewa, albo ze nie okazuje uczuc. To zalezy co autorka ma dokladnie na mysli. Bo jesli ona tak sie wiesza o ski , to moze ona chcialaby zeby on nie pracowal, nie wychodzil, tylko siedzial z nia 24 h, glaskal po wlosach i zapewnial o dozgonnej milosci. Mogloby tak byc ? Moglo by. Byc moze facet jest Bogu Ducha winny, a Wy na nim psy wieszacie i posuwacie sie do stwierdzen ze nie ma tam milosci, i chlopak ja zlewa. No halo!!!

większość facetów pop prostu takich jest. Nie wysyłają smsów z serduszkami i wyznaniami miłości bo to dla nich jest dziecinne, niepotrzebne i głupie (dla mnie zresztą też, tak jak puszczanie sygnałów). Miłość okazują w inny sposób, np przynosząc śniadanie do łóżka czy myjąc twój samochód. Nie przeskoczysz tego, trafiłaś na taki a nie inny model i jedyne co możesz zrobić to zaakceptować sytuację albo zmienić faceta.

coś tam wiemy:-) 21:50 przecież nie żądam bukietów kwiatów, wycieczek, deklaracji, zobowiązań... 26.07.2008] 21:55 słowa 'kocham cię' nie słyszałam już ładnych kilka miesięcy chyba mu się przestało chcieć 26.07.2008] 22:15 pracuję, piorę, sprzątam, opróżniam kotu kuwetę, chodzę na lekcje śpiewu i na siłownię ale czasem miło jest być przytulonym i milo jest usłyszeć jakieś wyznanie, jakieś mile słowo

podobno rutyna zabija związek...

Gość Dianne27
mnie tez sie dzis przykro zrobilo.. kupilam mojemu facetowi fajna koszulke i mu ja pokazuje i pytam czy fajna a on zamiast dziekuje i bez patrzenia sie na nia powiedzial: mam za duzo koszulek !!!!!!!!!!!!! no rece i szczeka mi po prostu opadly !!!! jakies dziekuje byloby milo uslyszec... sama juz nie wiem ...wiec autorko topiku nie jestes sama.. pozdrawiam

haha wiedzialam ze na moim powiedz.to mnie zjebiecie :D dzieki, dzieki, popularnosc rosnie :classic_cool: