Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_fasolki

Pytanie do mam trójki dzieci o samochód

Polecane posty

Gość mama_fasolki

Jakie macie samochody? Chodzi mi o to w których na tylnym siedzeniu da się zamontować trzy foteliki?

Renault Espace Grand, idealny na liczną rodzinkę wcześniej miałam Peugeot 806 też był dobry

Gość mama_fasolki

Gość a co to jest
pikasso

Gość mama_fasolki
Wysłało mi się puste :O A Fiat Multipla, ma ktoś?

Gość ja pierniczę
KAZDY PIĘCIOOSOBOWY SAMOCHÓD pomieści z tyłu trzy foteliki. co za durne pytanie

Gość mama_fasolki
Trzeba skopiować całość na pasek :)

z trójką, ale foteliki w róznych rozmiarach! jeździliśmy kangoo i ignisem (suzuki), z czwórką dziec jeżdzmy vw transporterem (multivan) i w końcu mamy komfort, nie trzeba sie zastanawiać, co zabrać, co zostawić i wpinanie dzieci w foteliki jest bajecznie proste :) w renówce było dość wygodnie z 3. bo tył szeroki, wysoki :) ten typ samochodu, jako rodzinny sprawdza się w 100%!

Gość ja pierniczę
o temacie dziecie nie mam pojęcia, na samochodach akurat się znam. I na wielu innych rzeczach też... Ty widać swój krąg zainteresowań i umiejętności ograniczyłaś do zupek i kupek, więc życzę rozszerzenia horyzontów, bo naprawdę warto.

Ja mam jedno dziecko ,ale auto na 7 osob,wan chevrolet transport,mozna wyciagnac tylne siedzenia i wsadzic wozek bez skladania,jestem bardzo z niego zadowolona

Gość mama_fasolki
Nie wiem co w moich kilku wypowiedziach daje podstawę osobnikowi "ja pierniczę" do oceniania mojej osoby i moich horyzontów myślowych :) Nie znasz się jednak :) Daewoo Lanos to pięcioosobowy samochód a z tyłu nie mieszczą się 3 foteliki. Wiem bo mam. W artykule , do którego podałam link, sprawdzono 152 samochody i tylko w 21 możliwe było bezpieczne zamontowanie 3 fotelików. Dziękuję za odpowiedzi