Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednapoderózzadużo.

o takiej jednej podrózy...

Polecane posty

Gość jednapoderózzadużo.

Powiem Wam - bo chciałam się podzielić taką informacją. Co o tym sądzicie? Wiele lat temu pojechałam w pewną podróż. Nie dość, że od razu sama wyszłam na tym jak Zabłocki na mydle i mój gospodarz omal na mnie z nożem nie skoczył dosłownie to jeszcze do dziś wiele osób nie widzi we mnie niczego, no żadnych pozytywów oprócz tej jednej nieszczęsnej podrózy której po prostu oni i tak by nie mogli odbyć bo są na to ZA GŁUPI. I może by ten nóz mieli w plecach gdyby byli na moim miejscu. A z drugiej strony co jest wart cały mój wysiłek jeśli nie liczy się nic oprócz tej mojej nieszczęsnej pomyłkowej podróży, o której nie miałam pojęcia, że jest takim łgarstwem bo by się po prostu NIE ODBYŁA. No ja tak dalej żyć nie umiem :(. Przykro mi ale to wszystko co mnie otacza jest chyba debilizmem do potęgi entej. :(

Gość jednapoderózzadużo.
Chciałam tylko napisać, że te wszystkie osoby, które mi nie mogą tej podróży zapomnieć po prostu nie mogłyby tam jechać tak jak ja tam pojechałam bo są na to PO PROSTU ZA GŁUPIE. A ja miałam być mądrzejsza i całość wtedy olać z tego samego powodu - zwykłe świry. A tak? Znowu jestem w punkcie wyjścia. I to wszystko...

Gość annerkaa
jezu, za dużo skrotów myślowych jaka podróż? jak "mój gospodarz"? jaki nóż? Co sie stało? Więcej szczegółów bo to to bełkot jest :)

Gość przepraszam
Przpraszam ale nic z tego nie rozumiem :) a juz nie wiem dlaczego nie potrafisz z tym zyc :(:(

Gość taaaaaakkkk
?????? .............nie pal tego swinstwa..............

Gość niesmka
a to jest napisane po polsku? :O