Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaja

Mam 3 dni wolnego - gdzie pojechać?

Polecane posty

Gość ciekawskaja

Nie mam pomysłu gdzie wyjechac. Jestem z woj. śląskiego. Co proponujecie? Mam niestety tylko 3 dni. Myślałam by jechać do Pragi, ale szukać na wariata pokoi w Pradze?

Gość uhjkhkjh
ja co roku jezdze do pragi i zawsze nocuje w akademikach na strachowie. warunki studenckie wiec luksusów nie ma. nigdy nie rezerwowałam pokoi i nigdy nie było problemu z dostaniem pokoju (a nawet kilku bo zawsze jezdzimy w pare osób)

Gość jedź na podhale
pomożesz skutki burz usuwać.

Gość ciekawskaja
hm jest szansa zdobycia wolnego pokoju w Pradze? a jak to szukać? jechać i tam na miejscu w jakimś centrum informacji można się dowiedziec o wolnych pokojach, czy trzeba dzwonić i pytac?

Gość ciekawskaja
haha w sumie to myślałam o urlopie w naszym kraju, konkretniej w rejonie pienin, ale zastanawiam się jak tam jest po ostatnich ulewach

Gość nie wyjeżdżaj
tyle emocji co na forum, nie znajdziesz nigdzie :D już mi ciebie brakuje :D

Gość hotelik orański
zapraszamy do Hoteliku Orański - pobyt z pewnością będzie przyjemny i niezapomniany! Hotelik Orański jest położony w górach, w malowniczej okolicy Kotliny Kłodzkiej. Oferujemy noclegi w atrakcyjnej cenie i smaczną, zdrową domową kuchnię. Do tego bezpłatne miejsce parkingowe, a do użytku gości jest również piękny ogród oraz miejsce na grilla. Hotelik jest również przyjazny zwierzętom. Okolice Hoteliku Orańskiego są bogate w atrakcje - zaledwie 0,5 km od Hoteliku znajduje się zalew z wieżą widokową, w pobliżu znajduje się również pierwszy w Polsce park linowy Skalisko, będący doskonałą rozrywką zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych. Jest to też idealna opcja na krótkie pobyty - 3,4 dni, weekendy - na pewno każdy znajdzie w tym miejscu coś dla siebie, zarówno dorośli, jak i dzieci. Kontakt:http://hotelikoranski.pl 793 665 806 Paulina Grzelaczyk

Gość gość
W Zatorze to polecam tę nową wioskę jak dziki zachód, na stronie https://westerncamp.pl/ jest ich cała prezentacja. Dużo noclegów, w różnych wariantach. Myśmy kupili sobie nocleg w indiańskim tipi i było wygodnie, standard lepszy niż się nastawiałem. Do tego na miejscu jest dużo dodatkowych atrakcji jak łowisko, konie, plac zabaw, boiska, czy ogniska, gdzie sobie można było pod wieczór elegancko podpiec kiełbaski.