Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tuńka

KAŻDY ŚPI A JA WRAcam

Polecane posty

co jest trudnego w zdaniu , które przeczytałaś:) a proste nie jest można wracać z każdego miejsca o tej porze ....ja wróciłam z pracy....:) po zajebi... cięzkim dniu, który wiąże sie z kimś waznym dla mnie ale nie jestem osobą która wylewa wszystko ot tak :) a forum jako miejsce ogólnie dostępne może służyc nawet do tworzenia takich " niekonwencjonalnych" wpisów:)

pomarańczowa istoto możesz wyrażac swoje myśli bez wulgaryzmów czy Cię na to nie stać....:P

elinka głębia jest w nas nie w topiku :) oj miałam cięzki dzień nie musicie pytac co, dlaczego po co... może po tak banalnym zdaniu jakoś lepiej mi się zaśnie:)

Gość sprawdź palcem.
tuńka uważa się za osobę głęboką..pogratulować

myslisz ze jest o czym gadac...wbrew pozorom nie mam ojca alkoholika, nie rzucil mnie chlopak ani inne temu podobne rzeczy...po prostu jest mi choojowo:(

Spoko maleńka, zawsze możemy pogadać nawet o dupie marynie;)

Tuńka, PowerpuffGirl, po nocach lepiej nie pracować. Człowiek jest senny, trudno się skupić i w efekcie trudno pracę wykonywać. Nocą najlepiej po prostu spać.

Gość idz sie kobieto przespij
a nie pierdol glupot ... walniety topik ;/ kolejny do smietnika ;/

wiekszość wypowiedzi nadaje sie do \" brawo Girl\" hehehehe w dziale \"jestem głupi i nie wiem co to oznacza- prosze pomóżcie\" a moje życie nie jest \" posrane\" tylko jak każdy człowiek ma czasem doła to i ja mam do tego pełne prawo, ale optymizm nigdy mnie nie opuszcza, nie znajac kogoś dobrze łatwo jest wysnuwac takie prostackie teksty :) Już się przyzwyczaiłam do ludzi którzy nie potrafia rozmawiac na jakimś, nie mówie ze wysokim poziomie , ale nie jestem typem \" wrony\" i nie bede karkac jak co niektórzy autorzy wypowiedzi :P aaa i co do wieku hihihihi chyba się coś wam , mówiąc jezykiem podobnym, ' Popierdoliło"

PowerpuffGirl --- każde nawet posrane życie można zmienic , w każdej nawet nieodpowiedniej chwili:)

Gość zwyczajne dlaczego
czesć Tuńka :-)

Gość zwyczajne dlaczego
:-)

Jakoś nie widze krytyki jak to możliwe , jestem tak cholernie niewyspana, a jak słowiańskie przysłowie mówi : Tunka niewyspana, tunka zła" Ale na szczeście w końcu odpoczne sobie od tego wszystkiego juz jutro :) tak to mnie cieszy że moge krzyczeć JUUPII hahahah