Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana45435435

czy to zdrada panowie?

Polecane posty

Witam:) mam pytanie, czy jezeli mam chlopaka to jednorazowy seks z dziewczyna bylby dla was zdrada drodzy panowie?

Gość dla mnie___
nie

Gość ocziwiscie ze nie
z dziewczyna to nie zdrada proponuje mezelka w ta wlaczyc ku rwa glupie pytanie na marginesie

Gość ocziwiscie ze nie
i jak było? prosze odp?

czy glupie nie wiem.... ale moj luby uwaza ze to zdrada a ja mam tak wielka ochote... nie wiem co robic:( dlatego tez chce poznac wasze zdanie, czy wiekszosc facetow mysli jak moj, czy raczej odwrotnie:)

sadze, ze gdyby twoj facet poszedl do lozka z innym facetem tez nie uznalabys tego za zdrade?

moj uwaza ze jedynie przy nim bym mogla, ale to bylby moj pierwszy raz z kobieta i przy nim bym sie jednak krepowala odrobine :P

jesli moj by poszedl do lozka z innym facet juz bym go chyba nie tknela i zylibysmy w celibacie do konca zycia hehehe, ale ze slyszenia wiem ze facet ma inne podejcie do seksu kobiety z kobieta

mam 24 lata:)

Gość ocziwiscie ze nie
ja bym kazal zonie pieprzyc sie z inna laska i koniecznie przyprowadzic do domu bym ogladal pil drinka i meczyl chuja :)

czy wypowie sie jeszcze jakis facet?

Gość dobranocccccccccccc
kobieto do kosciola

zalezy mi szczegolnie na wypowiedziach facetow kochajacych swoje kobiety i przebywajacych w trwalych zwiazkach

Gość sprawdź palcem.
każdy jest inny i dla Ciebie powinno się liczyc tylko zadanie Twojego. A on zdaje się już się wyraził. Co ci po zdaniu obcych gości lub jakichś zboczeńców? Nie szanujesz swojego chłopaka i inni ci mają podpowiadać?

każda przyjemnośc seksualna ktorą ma moja partnerka bez mojego udziału uwazam za zdradę,nawet masturbację gdy w niej nie uczestniczę uwazam za zdradę

Gość cmanson
JA bym tak chcial sprobowac,ale jeszcze nie znalazlem chetnych 2 lasek.zcemy takie rzeczy zdarzaja sie tylko na ekranie telewizora...hehe

tak sądze ze w realu to nie działa .Kobieta ktora kocha faceta jest o niego zazdrosna i nie zaakceptuje go w ramionach innej gdy to widzi.Natomiast facet nie zaakceptuje swojej kobiety gdy wie że ona idzie pokochać się ze swoja przyjacółką

Niezdecydowana, jeżeli masz stałego partnera życiowego (chłopaka, narzeczonego, męża) i decydujesz się uprawiać seks z kimś innym to zawsze jest to zdrada. Bezwzględu na to jakiej płci i orientacji seksualnej jest osoba z którą zdrady się dopuszczasz.

Gość zwyczajne dlaczego
możan zawsze wmówić sobie, że to nic takiego. Albo, że to sport. Wtedy to nie będzie zdrada. Semantyka i odpowiednie ułożenie zwojów mózgowych i możan seks uprawiać do woli i z kim się chce :-)

Gość zwyczajne dlaczego
no tak:-) Po co dorabiać filozofię do bzykania :-)

Gość slslslslslsslls
Tak, to jest zdrada. poza tym jak ktoś napisał wyżej najważniejsze jest zdanie twojego faceta. A dla niego to zdrada i tego się trzymaj. Poza tym skąd wiesz, ze to będze tylko jednorazowy seks? Możesz mieć ochotę na więcej.

Gość Karollus
A chcesz mu o tym powiedzieć? Bo jak nie - to zrób to i nie powiedz, ale wtedy nigdy w życiu mu nie powiedz. I masz z głowy. A jak chcesz mu powiedzieć, to go najpierw zapytaj, a przynajmniej poinformuj, że zamierzasz zrobić coś takiego. Gdyby moja partnerka przespała się z inną dziewczyną a ja dowiedziałbym się po fakcie, miałbym - no co najmniej małe pretensje. A jeśli bym wieidział że ma do czegoś takiego dojść jako fantazja - wtedy OK, rób i powiedz jak było :)

jestem dziewczyną i jestem w bardzo długim i trwałym związku. też chętnie przespałabym się z dziewczyną i jak o tym powiedziałam mojemu ukochanemu to napalił sie jak szczerbaty na suchary. Jego to strasznie podnieciło- nawet ta mysl. A jak spałam kiedyś (tylko spałam) z koleżanką to męczył małego pół nocy (przyznał się przez telefon)

Oczywiście, że jego zdanie się liczy najbardziej, dla niego to zdrada więc nie zrobie tego, ale jestem ciekawa zdania szczęsliwie zakochanych mężczyzn:)

Gość 19L siwak
a moze brakuje Ci takiej patelni z prawdziwego zdażenia ? :F albo jakiejs naprawde długiej gry wstępnej gdy jego usta są na całym Twoim ciele... ?!

z nim mi jest naprawde bardzo dobrze w łożku, moze mnie pieścic przy grze w stępnej tyle ile mam na to ochote, jest delikatny i zna moje najwrazliwsze miejca.... ale mam ochote na odmiane