Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stop stereotypom

Czy puszyste dziewczyny mają szanse na fajnego faceta ?

Polecane posty

Gość stop stereotypom

Wszedzie tylko ta anoreksja i anoreksja:-o Az strach wyjsc na plaze nie majac plaskiego brzucha jedrnych piersi i malego tyleczka :-o Tylko takie dziewczyny maja powodzenie, a co z innymi ? Czy one sa gorsze ? Tylko dlatego ze sa puszyste ? kto to niby powiedzial ? Co za debil ? :-(

Gość qwerty 123
TAK, Są GORSZE, WIELORYBIE!!!

ja sczerze nigdzie nie widze anoreksji no ale każdy mierzy swoją miarą to że są chude nie znacy ze anoreksja, nie ma co przesadzac

Gość Poznaniak85
a z jakiej racji mają mieć szanse na fajnego faceta ? skoro może mieć fajną z ciała i fajną z charakteru ?to jest nagroda dla nich, za wyrzeczenia, gdy ty jesz loda one ćwiczą, gdy ty oglądasz film one biegają itd !

Gość a taka jedna
Jeżeli mają szansę, to raczej na takiego mniej fajnego, ale nie przejmuj się, bo "fajność', to pojęcie względne. ;)

Gość nie rozumiem dlaczego nie
mozesz schudnac??? :O poczujesz sie lepiej i zwiekszysz swoje szanse..

Gość Czesc Pusia
dawno cie tu nie było. :classic_cool:

Gość stop stereotypom
A dlaczego mam chudnąć dla faceta ? Dobrze mi w swoim ciele i nie zamierzam robic cos tylko dlatego by miec faceta - to uwlaczajace mojej godnosci :-o Poza tym nazywanie puszytych dziewczyn wielorybami swiadczy o waszych kompleksach pustaki :-o

Gość a taka jedna
Jasne. Nie chudnij. Skoro się tak sobie podobasz, to nadal umawiaj się na randki i seks sama ze sobą i nie jęcz, że chcesz fajnego faceta. :)

skoro czujesz sie dobrze w swoim ciele to po co narzekasz na forum ? Kto tu ma kompleksy, ty mozesz sobie nazywac wieszakami anorektyczkami ale wieloryb to swiadczy o komplpeksach innnych, spoko

"Dobrze mi w swoim ciele i nie zamierzam robic cos tylko dlatego by miec faceta " no to nie będziesz mieć... bo wujek1984 czy jak on, jest tylko 1 i możesz zamknąć paszczę :D zresztą pewnie też masz niebotyczne wymagania :P

ANOREKTYCZKA to nie kazda osoba chuda. Anorektyczka to osoba chora i nie uzywaj tego pojecia w innym kontekscie!!!!!!!!!!!!!!

Gość
jeżeli myślisz prowokacjo że anorektyczki mają powodzenie to się mylisz :o powodzenie mają dziewczyny zdrowo szczupłe

Gość vfv f
a gdzie sie podzial ten dlugi koment nade mna?

Gość lala1212
ja mam 4kg nadwagi i nigdy nie narzekalam na brak powodzenia :). jestem weicznie na diecie i cwicze, ale przez chorobe ciagle mecze sie z dodatkowymii kg. teraz na szczescie chudne :).