Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brat_niedzwiedz

dzisiaj niedzielaDDD

Polecane posty

Gość ale glupi topik

Gość tgrtgrgwesw
kobieta w berecie masz zryty beret suko

Gość tgrtgrgwesw
dobranoc 🌼

🖐️ :D wam Jak nie imperia🌻 to czerwona w berecie 🌻 podrywaja z połnocy topa do zycia i za to im fenkju :) W koncu topik jest typowo niedzielny wiec co tydzien trzeba mu pobudke zrobic Zobaczymy kto za tydzien go pierwszy obudzi :P Wyjasniam ... Top jest tematem typowo niedzielnym i takim pozostanie :P Czerwona to nocne a kuku było niezłe :P Ale osobiscie nie mogłem sie dołczyc bo robiłem impre imieninowa w chacie .... wiec był tankowanie a nie pisanie :P zastrzegam ze kaca nie mam :P

🖐️ czerwona nie spie juz od pol godziny :D tylko net mi chodzi jak by nie mógł:O a jutro poniedziałek ? wez mi nawet nie mów ....:(

Gość Świetne Nagrody
Można zdobyć wiele cennych nagród za oglądanie reklam!!!!!!! Laptopy wycieczki itp. Wystarczy się zarejestrować i zbierać punkty przez sprawdzanie wyników losowań. Nic prostszego. Naprawdę warto!!!! Sprawdźcie sami. Podaję link z którego bezpośrednio będziecie się mogli zarejestrować. http://www.bazaria.pl/rejestracja.html?polec=ankamm

ooooooooo Kaczki i Akcent de best :D 🖐️ niedzielnie Imperia jak chcesz to mozesz i otwierac ten topik :) Przekazuje ci klucze :P Zreszta i tak pieknie ci wychodzi otwieranie topika po połnocy :) mozesz go tez zamykac ok 23.59 :P Jak tam wczoraj u was po sobocie Czerwona brat byl grzeczny wczoraj kaca dzisiaj brak :P

Widziałem czerwona :) dziex :P No weekendos bardzo udany ;) Dzisiaj obejrzałem fajna farse w teatrze "Jeszcze jeden do puli " z Jerzym Bonczakiem w roli głównej POLECAM :d

buhahahahahaha :) Imperia ......... czułem ze to zrobisz :P Jaki kij ..chcesz zeby mnie wyrzucili z roboty ? Brak pracy = brak kasy = brak netu = brak niedzwiedzia :P

no cholera no bo jak to w koncu jest ? ostatnio klucze miała imperia ktorej po ostatniej wpadce z zaspaniem musiałem odebrac klucze ( no bo topik musi byc na czas otwierany ) ale która notabene wyrazajac skruche owe klucze na nowo przywróciłem ...teraz widze ze czerwona owe klucze w jakis sposób przechwyciła i robi to co imperia ...czyli otwiera topa niedzielnie .... Ale z tego co widze zadanie wykonała in perfekt równo o połnocy wiec mysle ze jednak zasługuje na miano uczciwej i rzetelnej woznej która swoje obowiazki traktuje nalezycie i w poszanowaniu z kodeksem pracy :D Czerwona tak trzymaj :D ....topik został otwarty tak jak powinien :) To mi sie bardzo podoba wiec klucze sa twoje :D A imperia zeby nie była za bardzo poszkodowana ( bo dziewczyna widze ze tez sie stara ) to dorobie jej w poniedziałek 2 kpl kluczy ,wiec i ona bedzie mogła sobie otwierac i zamykac topa kiedy chce http://www.youtube.com/watch?v=8X7lmsqUpVg&feature=PlayList&p=B063AE75392DD88D&index=1&playnext=2&playnext_from=PL po nirvanowsku w niedzielny poranek :) a kuku ? niezły teledysk czerwowna ;) izuchnaaaaa dzieki za nocne odwiedziny :D 🖐️ wam :D Jak tam w niedzielny ranek ? jakis kacyk moze ? ostatnio karnawałowy ? :P

HEEEJKAA! Ja tam kaca mam od dwóch dni hahaha :D Ale dziś zabijam kaca kolejną porcją alkoholu ! A cooo! :) Wkońcu niedziela - pamiętajcie aby dzień świety święcić :D

Gość to ja w to wchodzę
:)🖐️