Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brat_niedzwiedz

WYPAD Z KAFFE.........CZAS DO LUDZI....WYJSC

Polecane posty

Gość małaaniaaaaaaaaaa
hej ja już z kafe wyszłam udało się jestem szcześliwa poznałam nowego faceta jest ok...... a może nawet lepiej a o tamtym prawie nie pamiętam dziś odliczam min to wyjścia z pracy um..... i biegne na zakupy po zajebiste spodnie i bluzke hi hi a potem na małą randke świat jest taki piękny ps gadałam z moim 40 latkiem ma kobiete więc mnie nie chce ale chce być moim kolegą codziennie wchodzi na NK ogląda moje fotki coś tam pisze ale ja na nie go nie mam już czasu (nie myślałam że to kiedys nastąpi ) a jaki miałam ubaw jak mi się tłumaczył że taka ładna młoda itp ale on kogos ma i ta różnica wieku ble ble a ja mu na to ok nic się nie stało to tylko kawa była nie ty pierwszy nie ostatni hi hi teraz mi się z tego śmiać chce ciekawe kiedy bedę płakać a może już nie bede ok spadam na obiad wszystkiego naj :)

ja byłam tu tam i jeszcze gdzieś. a teraz robie naleśniki z jabłkami :D

i jeszcze z dżemem różnoowocowym:) hehe -- a z czym? to musisz smażyć;)

agiie....ty mnie nie deneerwuj z tymi nalesnikami:O:O:O...wiesz co sie ze mna dzieje teraz:(...najpierw mnie rozpaliłas,podjarałas na maxa,zrobiłas ochote,zasmakowałem sobie w wyobrazni,moje kubki smakowe nabrały ochoty..........a ty teraz mi nie chcesz dac:( TEGO NALESNIKA:o

jak nie chce, cały talerz zrobiłam:P ;) aż mi się już tak gorąco zrobiło od tego smazenia

dzieki dzisiaj tez zjem chetenie...........ale wczoraj to mi narobiłas takiego smaka ze zaraz po pracy na nalesniki na miasto poleciałem:(:(:O:O:O pozdro agiie

Nie rozmawiajmy o jedzeniu, bo znowu wszyscy pójdą coś zjeść :-)

Gość trtrtrtrtrtrtrtrt

własnie zrobiłem w ypad z kaffe na 3 godziny..........i nie wiedziałem co mam ze soba zrobic:O:O:O:O:O:O.........kaffe na spacer poszła:O:O:

Gość Twoje Anioły
🖐️