Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieczka grajaca

grajaca swieczka na 1 urodziny... mial ktos??

Polecane posty

Gość swieczka grajaca

chcialam kupic taka swieczke na urodziny mojej corki ale zastanawiam sie czy to naprawde jest takie ladne??? a i czy moze to byc wielokrotnego uzytku??

Gość swieczka grajaca
tak wlasnie o taka mi chodzi kurcze szkoda ale w sumie to chyba kupie taka zwyklejsza a tak wogole to macie moze jakies sprawdzone sposoby na urodzinki?? chodzi mi o dekoracje dodam ze nie bedzie to typowy bal dla dzieci tylko spotkanie z rodzina przy grillu chciaabym zeby byly jakies pojedyncze dekoracje , symbole dzciece np. serwetki, zaproszenia itp a wy jak myslicie?

ja kupiłam balony i serpentyny i to tyle. szczerze to niewyobrazam sobie podac jedzenia na papierowych talerzykach a picia w kubkach plastikowcyh... nawet jesli bylyby nie wiem jak piekne... co innego podac jedzenie dla dzieci na takich "zastawach" a co innego dla doroslych. skoro to gril dla rodziny to mysle ze nie ma co przesadzac z tego typu rzeczami. maluszkowi to wszystko jedno. moja tylko cieszylo zrywanie serpentyn z sufitu po calej imprezie... no i balony :D:D:D świeczke miala malą zwyczają z wosku tylko ze kolorową i w ksztalcie klauna :D ... tylko taką w sklepie udalo mi sie zdobyc bo byl akurat jakis pogrom na świeczki z jedynką :D:D:D

Gość swieczka grajaca
hehe MaMani o tych talerzykach papierowycha nawet nie pomyslalam :-D chodzilo mi raczej wlasnie o pare balonow i serwetki z kubusiem puchatkiem :-) a wy dawaliscie zaproszenia na urodznki dzieci czy poprostu zapraszaliscie??

ja nie dawalam zaproszeń. poprostu zaprosilam tych którzy mieli sie pojawic :D:D a inni sie pojawili bo sie sami zaprosili :D ale bylo fajnie i juz :D

Gość y4yy
Świece zapachowe mogą być dobrym pomysłem na prezent, ale mogą także stanowić ciekawą ozdobę Twojego domu. Jeśli zależy Ci na oryginalnym wystroju, powinieneś na nie postawić. http://pompomcandles.pl/